News

Prințul Harry și Meghan Markle, primele informații despre viitorul bebeluș

alexandra dutu
June 7, 2018 14:46 PM

Au trecut numai câteva săptămâni de la nunta regală, iar Prințul Harry și Meghan Markle deja se gândesc să facă următorul pas în relația lor și să devină părinți pentru prima dată.

Pe aceeasi temaKaty Perry a criticat rochia de mireasă purtată de Meghan Markle: ”Ar fi trebuit să fie mai...”

Potrivit Us Weekly, cuplul regal a demarat ”operațiunea bebelușul”. Se pare că cei doi tineri însurăței plănuiesc să devină părinți cât mai repede și se așteaptă să se întâmple asta chiar în luna de miere.

”Să aibă copii este o prioritate pentru ei. Meghan și Harry își doresc să aibă un copil imediat, așa că va încerca să rămână însărcinată cât mai curând”, a declarat o sursă apropiată ducesei de Sussex, potrivit wmagazine.com.

Gina Nelthorpe-Cowne susține că Meghan i-ar fi dezvăluit în cadrul unei conversații intime că își dorește foarte tare un bebeluș: ”Mi-a spus: ”O să iubesc absolut să am copii și abia aștept să devin mamă”.

Se pare că și Prințul Harry a vorbit despre dorința fierbinte de a deveni tătic cât mai curând: ”Sursele mele spun că Prințul Harry, în particular, și-a exprimat dorința de a avea un copil cât mai repede după nunta regală. Nu a făcut niciun secret din faptul că-și dorește copii”.