News

Prințul Harry și Meghan Markle regretă decizia de a pleca din U.K.?

iulia.statie
April 12, 2020 12:36 PM

Prințul Harry și Meghan Markle își fac griji pentru familie din cauza pandemiei însă nu regretă decizia de a se muta în Los Angeles, lângă mama Ducesei, Doria Ragland.

Pe aceeasi temaCe bonă îşi doreşte Meghan Markle pentru bebeluşul său

Prințul Harry și Meghan Markle regretă decizia de a pleca din U.K.?

„Evident că Harry și Meghan își fac griji pentru familie, însă ei știu că nu pot face diferența de unde sunt acum pentru că se află în aceeași situație.”, a povestit o sursă în exclusivitate pentru HollywoodLife.

Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus și a intrat în izolare în Scoția, deci nici Regina Elisabeta sau fii săi nu au putut să îl vadă. Deși el a ieșit din izolare, la fel ca toate persoanele din lume, acesta respectă regulile și stă departe de alți oameni.

„Fratele lui Harry este în U.K. însă nu își vede tatăl sau bunica. Harry păstrează contactul cu ei și verifică starea tatălui său și a bunicii mereu. El nu era pregătit pentru așa ceva, nimeni nu era, îi este dor de familia lui și și-ar dori să facă mai mult, însă acceptă că nu poate. El respectă regulile și s-a izolat alături de Meghan și bebelușul lor. Deși ei nu credeau că viața lor nouă o să înceapă așa, nu regretă decizia de a se muta.”, a continuat sursa.

La început, Ducii au stat în Canada înainte de a renunța complet la titlurile lor regale, însă imediat cum pandemia a luat amploare, ei au plecat în Los Angeles pentru a fi alături de Doria.