News

Prințul Harry și Meghan Markle se întorc în Marea Britanie de Crăciun!

iulia.statie
September 28, 2020 16:45 PM

Meghan Markle și Prințul Harry sunt gata să se reîntoarcă în Marea Britanie, cel puțin pentru o vizită.

Pe aceeasi temaCât costă să te îmbraci ca un membru al Familiei Regale

Unde vor petrece Meghan Markle și Prințul Harry Crăciunul

Ducii de Sussex vor să călătorească în acest an înapoi către Marea Britanie pentru a putea petrece sărbătorile de iarnă alături de Familia Regală, după cum a dezvăluit o sursă apropiată de cei doi pentru publicația Us Weekly.

„Există multe tradiții ce înconjoară sărbătorile petrecute cu familia sa, iar amândoi au adorat totul în trecut. Cu incertitudinea pe care a adus-o coronavirusul, ei au trăit cu speranța zilei de mâine și își doresc să se reîntoarcă și să petreacă sărbătorile în familie.”, a zis sursa.

La fel ca mulți din întreaga lume, Harry și Meghan au trebuit să renunțe la planurile lor de călătorie din cauza pandemiei de coronavirus. „Timpul ne va spune dacă se va putea întâmpla acest lucru și dacă ar putea avea impact asupra a ce fac ei și când, dar sunt dornici să se întoarcă pentru a petrece timp cu familia lui Harry și pentru ca Archie să își vadă în special străbunica (Regina Elisabeta) și străbunicul (Prințul Philip).”

Cum a ținut Prințul Harry legătura cu Regina Elisabeta

Ținând cont că ne aflăm în 2020, Harry, Meghan și micuțul Archie au putut să țină legătura cu restul Familiei Regale în mediul online, însă, la fel ca toate persoanele de pe acest pământ, ei își doresc să petreacă timp real alături de familia lor, în loc de convorbiri online.

„Ei s-au distrat pe Zoom, s-au apropiat datorită convorbirilor de pe Zoom. Harry este apropiat de bunica sa, așa că abia așteaptă să îl ducă pe Archie înapoi la Londra pentru a o vedea.”, a continuat sursa.

Ei bine, toți le ținem pumnii și sperăm să vedem Familia Regală reunită dacă își pun planul în aplicare și zboară spre Anglia de sărbători pentru a petrece alături de Regina Elisabeta, Prințul Philip, Prințul Charles, Kate Middleton, Prințul William și mulți alții.