News

Prințul Harry și Meghan Markle și-au concediat cei 15 angajați și au închis biroul din Palatul Buckingham

daniela.untu
February 14, 2020 13:57 PM

Meghan Markle și Prințul Harry și-au dat afară țoți cei 15 angajați, ca să se asigure că nu se vor mai întoarce înapoi să locuiască în Marea Britanie. “Este un moment dificil pentru toți angajații.” a declarat o sursă din Palat.

Acesta este un semn sigur că cei doi împreună cu fiul lor Archie, nu se vor mai întoarce prea curând să locuiască în Marea Britanie.

Ducele și Ducesa de Sussex au dat vestea echipei lor în ianuarie, după anunțul că vor renunța la titlurile lor regale.

Prințul Harry și Meghan Markle și-au concediat cei 15 angajați și au închis biroul din Palatul Buckingham

Aceștia sunt ultimele victime ale deciziei bombă luată de Harry și Meghan de a se muta în America de Nord și de a-și face o viață nouă în afara Familiei Regale.

Noaptea trecută, Palatul Buckingham a declarat că nu s-au discutat problemele de personal, dar cu siguranță Regina, prințul Charles și prințul William sunt conștienți de închiderea biroului și  de concedieri.

O sursă a declarat pentru Daily Mail: „Având în vedere decizia luată de a face un pas înapoi, un birou la Palatul Buckingham nu mai este necesar. În timp restul detaliilor sunt în proces de finalizare, se depun eforturi pentru a redistribui personalul în Palat, din păcate vor exista unele concedieri.

Printre cei care își vor pierde locul de muncă se numără și secretarul privat al cuplului, Fiona Mcilwham și șefa lor de comunicare externă, Sara Latham. Chiar și coordonatoarea programului lui Harry, Clara Loughran, cea care i-a înmânat buchetul de flori lui Meghan la nunta Regală, va pleca.

Pe lista celor care e posibil să plece se numară și Marinie Gaffney, asistenta Sarei Lathem, ce a fost desemnată de Regină ca membru al Ordinului Royal Victorian, pentru devotamentul ei, dar și Julie Burley, ce a lucrat pentru Prințul Harry, William și Kate, la campania legată de problemele mentale,  “Heads Together”, care a avut un mare success.

Una dintre surse a dezvăluit faptul că aceste concedieri au venit ca un șoc pentru personal, iar mulți dintre ei și-au acceptat soarta. „Ducele și Ducesa au o echipă mică, sunt mai puțin de 15 oameni. Personalul a fost și este foarte loial Ducilor de Sussex și înțeleg și respectă decizia luată. ”