News

Prințul Harry și Meghan Markle sunt terorizați de hoți! Ce au surprins camerele de supraveghere

maria.apostol
July 25, 2022 14:29 PM

Prințul Harry și Meghan Markle au chemat Poliția de mai multe ori după ce numai în ultime două săptămâni au fost ”călcați” de doi hoți cel mai probabil. 

Prințul Harry și Meghan Markle s-au confruntat recent cu doi intruși care au declanșat alarmele de securitate la reședința lor din Montecito, California.

Ambele incidente au avut loc la mai puțin de două săptămâni unul față de celălalt. Ducii de Sussex se aflau la conacul lor în valoare de 14 milioane de dolari în momentul declanșării alarmelor. Iar acasă erau și cei doi copii ai lor, fiul Archie și fiica Lilibet, relatează click.ro.

Poliția din Santa Barbara a fost trimisă la domiciliul celor doi pe data de 19 mai, în aceeași zi în care Harry și Meghan au aniversat 4 ani de căsnicie. Apoi, 12 zile mai târziu, înainte să se îmbarce într-un avion privat pentru a călători în Marea Britanie, un alt intrus a declanșat o nouă alarmă de securitate.

Intrările prin efracție au fost caracterizate de poliție ca fiind „circumstanțe suspecte”. Iar oamenii legii au declanșat o anchetă în acest sens.

Autoritățile din Santa Barbara au înregistrat șase astfel de apeluri de la domiciliul ducilor de Sussex în ultimul an.

Prințul Harry, angajat în SUA. Cu ce se ocupă în prezent

Ducele de Sussex s-a alăturat startup-ului BetterUp din Silicon Valley. Acolo unde va lupta pentru sănătatea mintală a oamenilor care îi vor cere ajutorul. Un purtător de cuvânt al prinţului Harry a confirmat informaţiile publicate, iniţial, de Wall Street Journal.

BetterUp oferă servicii de coaching şi consiliere pe probleme de sănătate mintală. Pe site-ul web al companiei, Harry figurează ca parte a echipei de conducere. Unde este descris drept „un veteran umanitar, militar, avocat al sănătăţii mintale şi ecologist”.

Harry a declarat în repetate rânduri faptul că vrea să se implice activ în îmbunătăţirea vieţii celor care au nevoie de ajutor. Ducele de Sussex consideră că, prin coaching, oamenii au acces la „posibilităţi nesfârşite de dezvoltare personală, conştientizare sporită şi o viaţă mai bună în general.”