News

Prințul Harry și Meghan Markle vor dezvălui totul despre viața lor într-un interviu pentru Oprah Winfrey

iulia.statie
February 16, 2021 12:45 PM

Tocmai s-a aflat că Prințul Harry și Meghan Markle au acceptat să îi ofere un interviu lui Oprah Winfrey, marcând astfel prima lor apariție de când au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară. Se pare că ei vor vorbi timp de 90 de minute, iar interviul va fi difuzat pe CBS pe data de 7 martie 2021.

Pe aceeasi temaSharon Stone, la un pas de moarte! Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat și cum le-a depășit

Despre ce subiecte vor vorbi Prințul Harry și Meghan Markle

Potrivit CBS, episodul special în care aceștia apar va acoperi multe subiecte, iar Ducesa va vorbi despre decizia de a renunța la îndatoririle regale, viața de mămică, căsătoria cu alesul său și multe altele. Mai târziu, Prințul Harry va veni alături de ea pentru a oferi informații despre mutarea lor în Statele Unite, dar și despre ce planuri au pentru viitor.

Ținând cont că aceștia sunt extrem de discreți și s-au ținut departe de camere, aflându-se doar că au semnat contracte cu Netflix și Spotify pentru viitoarea lor carieră, această discuție va fi urmărită de fanii din întreaga lume pentru a se afla ce au ei de spus.

„Winfrey va vorbi cu Meghan, Ducesa de Sussex, oferind un interviu amplu ce acoperă totul, de la renunțarea la îndatoririle regale, căsătorie, maternitate, proiecte filantropice, dar și modul în care își trăiește viața descurcându-se cu presiunea publică. Mai târziu, celor două li se va alătura Harry, ce va vorbi despre mutarea în Statele Unite și dorințele lor referitoare la familia pe care o au.”, au declarat oficialii CBS într-un comunicat.

Oprah Winfrey, o bună prietenă pentru Ducii de Sussex

Oprah îi cunoaște bine pe Ducii de Sussex. Aceasta a fost invitată la nunta lor din 2018, iar apoi i-a susținut cu privire la toate deciziile pe care le-a luat. Totuși, când cei doi anunțau că vor pleca din Marea Britanie și vor lăsa în spate Familia Regală, toată lumea credea că prietena lor a fost implicată, dar vedeta nega zvonurile vehement.

„Meghan și Harry nu au nevoie de ajutorul meu pentru a-și da seama de ce este mai bine pentru ei. Îmi pasă de aceștia și îi sprijin indiferent de ce decizie vor lua pentru familia pe care o au.”, spunea ea pe atunci pentru NBC. Oprah locuiește în Montecito, iar, de când Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat acolo, cei trei au devenit vecini, vedeta de televiziune dezvăluind și ce cadou i-a trimis fosta actriță de Crăciun.