News

Prințul Harry și Meghan Markle vor lansa un podcast

iulia.statie
December 16, 2020 12:03 PM

Meghan Markle și Prințul Harry au decis să devină gazdele unui nou podcast, făcând veștile oficiale printr-un teaster în care prezintă noul lor proiect.

Pe aceeasi temaCele 5 reguli bizare pe care trebuie să le respecte Meghan Markle după ce naște!

Prințul Harry și Meghan Markle au un nou proiect

Cei doi vor avea un parteneriat între Spotify și compania lor, Archewell Studio, iar aceștia au postat un clip în care își demonstrează abilitățile și anunță totul despre noul proiect de care vor avea parte. În teaserul postat, ei au renunțat la titluri și s-au prezentat drept Harry și Meghan, iar fosta actrița și-a încurajat soțul să vorbească primul: „Spune. Cred că sună foarte bine cu accentul tău.”

Aceștia au explicat că vor aduce în fața publicului perspective și voci diferite, iar podcast-ul va fi lansat în această lună, printr-un episod special de sărbători. „Vorbim cu oameni uimitori. Vor împărtăși amintirile lor ce au ajutat la modelarea anului trecut, care a fost, după cum știm, unul dificil pentru toată lumea.”, a dezvăluit Ducesa de Sussex.

În ciuda greutăților pe care anul acesta le-a adus, Harry a adăugat: „Merită să recunoaștem că 2020 ne-a legat în moduri în care nu le-am fi putut imagina niciodată, prin acte nesfârșite de compasiune și bunătate.”

Meghan Markle, cea mai populară din Familia Regală Britanică

Luna aceasta, Meghan Markle a mai avut parte de o reușită. Aceasta a fost desemnată cea mai populară din Familia Regală Britanică, chiar dacă a avut mult mai puține apariții, căci s-a mutat alături de Prințul Harry și micuțul Archie în Montecito.

Totuși, se pare că discursurile ei au fost un succes, obținând un scor de popularitate de 14,5%, întrecându-le pe Kate Middleton, ce a avut un scor de 14,4% și pe Regina Elisabeta, ce a obținut 14,3%.  Deși Prințul Harry a pierdut din popularitate după ce a renunțat la îndatoririle regale, el s-a clasat deasupra fratelui său în clasament, obținând 14,2%, iar Prințul William având un scor de 13,8 % în sondajul de popularitate.