News

Prințul Harry, supărat pentru că nu merge în vacanță alături de Familia Regală

iulia.statie
September 1, 2020 12:44 PM

Prințul Harry este supărat pentru că se află în California în timp ce Prințul William și Ducesa Kate Middleton și-au dus micuții în Castelul Balmoral pentru o ultimă vacanță de vară, după cum a explicat o sursă în exclusivitate pentru publicația In Touch.

Pe aceeasi temaCe spunea Prințesa Diana despre succesiunea la tron a fiului său, Prințul William

Prințul Harry lipsește de la reuniunea de familie

Prințul este frustrat pentru că nu poate să ajungă în casa de vacanță a familiei din Scoția din cauza pandemiei de coronavirus. Totuși, soția lui, Meghan Markle, nu se supără pentru că stă acasă: „Ea nu simte că pierde ceva. Este mult prea ocupată decorând casa lor nouă din Montecito.”

În timp ce Harry și Meghan își decorează propriul castel, William și Kate i-au dus pe Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis în Scoția. Ducii au ajuns acolo pe 28 august și s-au întâlnit cu Regina Elisabeta și Prințul Philip.

Mai mult, Meghan Markle și Prințul Harry au primit și ei o invitație pe care au acceptat-o, însă, acest lucru s-a întâmplat înainte ca pandemia să ne strice tuturor planurile, așa că reuniunea de familie s-a desfășurat fără ei.

Harry și William încă nu și-au rezolvat problemele, după cum aflăm în noua carte lansată, ‚Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of the Modern Royal Family’, relația lor devenind extrem de complicată încă de când drama a început. Nici tensiunea dintre Meghan și Kate nu îi ajută, mai ales că în noua carte autorii notează că Middleton nu a făcut prea multe pentru a ajuta ca frații să își rezolve divergențele.

Cum se simte Prințul Harry în noua locuință

Pe lângă faptul că Harry este dezamăgit pentru că nu își poate vedea familia, acesta se acomodează în Sanda Barbara, California, unde el și soția lui muncesc pentru a decora casa perfect pentru ca fiul lor să se simtă ca acasă. Inițial, cei doi au locuit în Los Angeles, însă, aceștia au descoperit că noua zonă se potrivește mai mult cu stilul lor.

„Harry nu cunoaște zona deloc, dar până acum totul merge foarte bine. Santa Barbara este mai pe gustul lui față de L.A. El are libertatea și spațiul de care are nevoie. Harry era foarte nefericit în L.A.”, a zis o sursă pentru InTouch.

Aceștia s-au mutat acolo la jumătatea lui iulie și au făcut tot ce este posibil pentru a ține detaliile secrete. Motivul pentru care au plecat din Los Angeles este atenția pe care o primeau, oamenii căutând non-stop vedete, iar Ducii de Sussex își doreau o viață mult mai discretă.