Vedete

Prințul Harry susține că familia regală „s-a dat cu diavolul”. Dezvăluirile șocante făcute de fiul Regelui Charles: „A trebuit să fugim din țara mea...”

Camelia
January 10, 2023 13:24 PM

Prințul Harry susține că familia regală „s-a dat cu diavolul”. Dezvălurile șocante făcute de prințul Harry nu se opresc nici după ce a spus că a ucis 25 de oameni în Afghanistan, considerându-i „piese de șah”. Fiul regelui Charles vine cu o altă afirmație șocantă, susținând ca familia regală „s-a dat cu diavolul”. Care ar fi adevăratul motiv pentru care a plecat cu soția lui din Marea Britanie, de fapt.

Prințul Harry șochează din nou pe toată lumea cu dezvălurile pe care le face! De data aceasta, fiul regelui Charles „rupe tăcerea” despre familia regală. A făcut public scandalul. Ce a spus despre presa din Marea Britanie.

Prințul Harry susține că familia regală „s-a dat cu diavolul”

După cum bine știm cu toții, prințul Harry a oferit câteva detalii șocante despre experiențele sale în cartea pe care a scris-o. Fiul Regelui Charles susține cu tărie că familia regală „s-a dat cu diavolul”.

Prințul Harry a spus într-un interviu că membrii familiei sale au „decis să se dea cu diavolul” cu scopul de a-și „reabilita imaginea” după ce s-ar fi spus mai multe minciuni despre ei de-a lungul anilor.

Fiul Regelui Charles aduce acuzații grave împotriva familiei, spunând că el și soția lui, actrița Meghan, au fost „mânjiți” de presa tabloidă.

„După mulți, mulți ani de zile în care s-au spus minciuni despre mine și despre familia mea, vine un punct în care relația dintre anumiți membri ai familiei și presa tabloidă… acei membri ai familiei au decis să se dea cu diavolul… pentru a-și reabilita imaginea”, a mărturisit prințul Harry

De ce a fugit din Marea Britanie

Prințul Harry rupe tăcerea după ce a fost criticat că și-a lăsat familia în urmă pentru a locui alături de aleasa inimii lui, Meghan. El susține că a fost nevoit să fugă din Marea Britanie alături de soția lui din cauză că ar fi fost atacați cu minciuni.

„În momentul în care acea reabilitare a venit în detrimentul altora, al meu și al altor membri ai familiei, eu acolo am pus punct (…) Totul a început cu ei atacându-ne pe mine și pe soția mea cu minciuni până când a trebuit să fugim din țara mea”, a adăugat acesta.

Într-una dintre dezvăluirile făcute, prințul Harry a povestit cum a fost bătut de fratele lui, William, moment în care s-a ales cu răni serioase pentru că a căzut cu spatele pe bolul cu mâncare al câinelui.