News

”Prințul Harry va regreta că s-a căsătorit cu Meghan Markle!”. Ce personaj celebru în America face această previziune dură

maria.apostol
December 6, 2021 17:31 PM

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump face previziuni dure în privința viitorului pe care Prințul Harry îl va avea cu Meghan Markle.

Cel mai recent interviu cu Trump a provocat multe valuri. Se știe că fostul preşedinte nu i-a avut niciodată la inimă pe foştii membri ai familiei regale.

În toamna lui 2020, Ducele şi Ducesa l-au susţinut pe Biden, iar Trump a avut atunci o reacţie furtunoasă. „Nu sunt un fan al ei, probabil că a auzit asta. Dar îi doresc mult noroc lui Harry, pentru că va avea nevoie de el”, a spus Donald atunci. Ostilitatea dintre Meghan Markle şi Donald Trump datează din perioada în care bruneta nu se căsătorise cu Harry.

Într-o înregistrare audio, fostul preşedinte spune despre ducesă că e obraznică. După ce ea îl numise misogin”.

”Cred că Harry a fost folosit îngrozitor”

Trump s-a întâlnit cu Nigel Farage de la GB News pentru a vorbi despre afacerile aflate în desfăşurare în SUA. Subiectul că Meghan Markle şi Prinţul Harry îl susţin pe Joe Biden a apărut imediat. Întrebat despre ducele şi ducesa de Sussex, Trump a fost categoric.

Nu sunt un fan al ei. Nu am fost din prima zi. Cred că Harry a fost folosit îngrozitor şi cred că într-o zi va regreta. I-a distrus relaţia cu familia şi o răneşte pe Regină. Ea încearcă să facă lucruri care nu cred că sunt potrivite. Cred că este lipsită de respect faţă de Familia Regală şi, cel mai important, faţă de Regină”, susţine el.