News

Prințul Harry vrea să îi ofere micuțului Archie copilăria pe care mereu și-a dorit-o

iulia.statie
October 15, 2020 13:33 PM

Pandemia le-a adus și câteva lucruri bune Prințului Harry și Ducesei Meghan Markle, ce au putut să petreacă mai mult timp de calitate cu micuțul lor în vârstă de 17 luni, Archie.

Pe aceeasi temaCât au cheltuit Meghan Markle şi Prinţul Harry pentru bebeluşul lor. Suma e una enormă

Prințul Harry își dorește să îi ofere copilăria pe care el și-a dorit-o fiului său

„În absența coronavirusului, am fi călătorit și lucrat mai mult.”, a dezvăluit Markle într-o conversație cu Malala Yousafzai în această lună. Și Harry a explicat că au putut să fie alături de micuțul lor la evenimentele importante: „Am fost amândoi acolo când a făcut primii pași. La prima alergare, la prima cădere, la primele dăți în orice.”

„Ambii sunt părinți extrem de atenți. Harry își dorește să îi ofere lui Archie copilăria pe care el mereu și-a dorit-o.”, a explicat o sursă apropiată de cuplul regal publicației People.

Harry și Meghan, ce s-au mutat de curând în Montecito, Santa Barbara, se bucură foarte tare de faptul că se pot juca afară cu fiul lor. „Ei petrec mult timp afară. Harry și Meghan adoră să se joace, tot spațiul privat reprezintă un vis pentru ei.”, a continuat sursa.

Normalitatea și intimitatea sunt, de asemenea, cu siguranță primordiale pentru cuplu, în timp ce își cresc fiul. Totuși, Archie a fost văzut mult mai rar acum că părinții lui au renunțat la îndatoririle regale și la titlurile de seniori regali, dar, acesta va avea opțiunea de a deveni Prinț imediat ce va împlini 18 ani.

Cum se simte micuțul Archie în noua casă

Recent, Meghan Markle a vorbit despre micuțul ei, oferind detalii emoționante. Aceasta le-a dezvăluit tuturor că fiul ei s-a obișnuit deja cu noua casă. „O ducem bine, Archie este bine. Suntem extrem de norocoși pentru micuțul nostru. Este foarte ocupat, nu stă locului. Ne ține cu picioarele pe pământ. Suntem foarte norocoși.”, a povestit Meghan într-un video call cu Evening Standard.

În trecut, Prințul Harry dezvăluia că el și Archie au petrecut mult timp afară în pandemie. „Avem un mic spațiu afară, pe care sunt foarte norocos să îl am pentru a îl învăța să joace Rugby League. Micuțul nostru băiat este prioritatea noastră, dar munca este a doua pe listă și încercăm să facem tot ce putem pentru a face lumea mai bună.”