News

Prințul William a dezvăluit care a fost cel mai neinspirat cadou pe care i l-a oferit soției sale, Kate Middleton

iulia.statie
July 30, 2020 14:17 PM

Chiar și Familia Regală trece prin momente grele atunci când vine vorba de cadouri, iar Prințul William a dezvăluit recent care este cel mai neobișnuit lucru pe care i l-a oferit partenerei sale.

Pe aceeasi temaCarmen Iohannis, apariție inedită la recepția organizată de Regina Elisabeta

Ce cadou neobișnuit i-a luat Prințul William lui Kate Middleton

Ducele de Cambridge a fost invitat la „That Peter Crouch Podcast” în această săptămână, iar gazdele emisiunii, Peter Crouch, Chris Stark și Tom Frodyce, au început să discute despre cele mai neobișnuite cadouri pe care le-au oferit partenerelor. Unul dintre ei a menționat că i-a făcut cadou soției sale un copac și l-a întrebat pe Prinț: „Poți să zici un cadou mai rău ca acesta?”

„Probabil pot. I-am făcut cadou soției mele un binoclu. Niciodată nu mă lasă să uit acest lucru.”, a zis William.

În apărarea sa, aceasta a notat că erau la început de drum, imediat după ce s-au întâlnit la Universitatea St. Andrews din Scoția: „O să vă spun ceva, cred că acesta a fost punctul culminant. S-a îndrăgostit de mine la momentul acela.”

Care a fost reacția Ducesei de Cambridge

„Cred că mă convingeam pe mine. Spuneam: ‚Este minunat! Uite cât de departe poți să vezi!’. Iar ea se uita la mine și îmi spunea: ‚Este un binoclu. Ce se întâmplă?’. Nu a mers așa de bine. Sincer, nu am idee de ce i-am cumpărat un binoclu.”, a continuat Prințul William.

El și Ducesa de Cambridge erau studenți atunci când s-au întâlnit, așa că nu putem să râdem prea mult de el, căci toți avem câteva cadouri primite sau dăruite ce ne fac să roșim.

Din fericire, totul este bine când se termină cu bine, așa că Prințul a învățat să facă daruri mult mai frumoase de-a lungul anilor, iar Kate Middleton este mereu acolo pentru a îl face să nu uite ce cadouri îi făcea pe când erau studenți.