News

Prințul William a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus în luna aprilie

iulia.statie
November 2, 2020 17:59 PM

Publicațiile de peste oceane susțin că Prințul William ar fi fost testat pozitiv de coronavirus în luna aprilie, dar acesta a preferat să țină diagnosticul secret față de public.

Pe aceeasi temaFamilia Regală și-a schimbat planurile pentru viitoarea perioadă din cauza coronavirusului

Prințul William, diagnosticat pozitiv cu coronavirus în aprilie

Potrivit unor surse ale publicației The Sun, se pare că Prințul a avut simpome grave, iar la un moment dat „acesta se chinuia să respire, așa că evident, toată lumea din jurul său era destul de panicată.” Diagnosticul Prințului a venit la puțin timp după ce tatăl său, Prințul Charles, a avut un rezultat pozitiv, dar acesta nu a vrut să îi îngrijoreze și mai mult pe britanici.

„După ce s-a văzut cu medicii și a primit rezultatul pozitiv, ceea ce a fost evident un șoc, având în vedere cât este de sănătos și de în formă, William a fost hotărât să lucreze ca de obicei.”, a spus sursa pentru tabloidul britanic.

Potrivit unor doi corespondenți regali, Rebecca English și Richard Palmer, Kate Middleton și copiii pe care îi are împreună cu Prințul William nu ar fi luat virusul. „KP a confirmat tardiv că Prințul William a avut coronavirus în aprilie – Kate și copiii nu l-au avut.”, a scris Rebecca.

„Sunt în vacanță, dar se pare că Palatul Kensington confirmă că Ducele de Cambridge a avut Covid-19 în aprilie și a ținut totul secret. Marea Britanie așteaptă onestitate de la personalitățile publice, în special în timpul unei pandemii. Acest lucru îl va bântui pe William și pe cei ce îl sfătuiesc.”, a adăugat și Richard Palmer.

Prințul Charles a fost testat pozitiv și el de coronavirus în luna martie, dar starea sa de sănătate a fost una bună, el luptându-se cu simptome ușoare. Și Camilla, soția sa, a fost testată, dar rezultatul a fost negativ. După diagnostic, ei s-au izolat la Balmoral. De asemenea, după ce a trecut de această provocare, el a vorbit despre experiența sa cu noul coronavirus.

„Am trecut recent prin procesul de a contracta virusul, din fericire am avut simptome blânde, dar acum mă regăsesc pe partea cealaltă a bolii, în izolare totală și fără evenimente sociale. Învățăm că aceasta este o situație ciudată, frustrantă pentru că prezența familiei și a prietenilor nu mai este posibilă.”, a zis acesta.