News

Prințul William are un semn distinctiv pe față: „Câteodată strălucește și unii oameni îl observă”

nicoleta.ispasescu
August 28, 2018 12:29 PM

După ce s-a aflat că Ducesa de Cambridge are o cicatrice mare aflată pe partea stângă a scalpului, ca rezultat al unei operaţii pe care Kate Middleton a avut-o pe vremea când era copil, am descoperit acum o altă știre șocantă despre o altă cicatrice.

Pe aceeasi temaKate Middleton și Prințul William au încălcat tradiția regală în noaptea nunții

Este vorba despre soțul Ducesei, Prințul William, care are și el un semn distinctiv pe față.

Cicatricea Prințului William este pe frunte și este asemănătoare cu cea a personajului îndrăgit de toată lumea, Harry Potter. De fapt, Prințul însuși o numește „cicatricea lui Harry Potter”.

Deci, cum s-a ales Prințul William cu acest semn? Se pare că a fost lovit cu o crosă de golf, pe când avea 13 ani. Este, în mod evident, cea mai caraghioasă poveste a unei cicatrici regale, din toate timpurile.

Printul William semn distinctiv pe fata - cicatrice
Printul William semn distinctiv pe fata – cicatrice

„O numesc cicatricea lui Harry Potter pentru că uenori strălucește, iese în evidență, și unii oameni o observă, alteori nu se observă deloc”, a declarat William într-un interviu din 2009.

„Am fost lovit cu o crosă de golf în timp ce jucam golf cu un prieten. Ne aflam pe un teren verde și o crosă din fier a venit de nicăieri și m-a lovit la cap”.

În timp ce Kate Middleton nu recunoaște cicatricea în public, William o face cu siguranță. În poza de mai jos el îi arată unui copil semnul, în timp ce făcea o vizită la un spital.