News

Prințul William dă replica! Ce răspuns a oferit după ce Meghan Markle a acuzat că s-a confruntat cu rasismul în Familia Regală

iulia.statie
March 11, 2021 15:51 PM

Meghan Markle și Prințul Harry i-au oferit un interviu vedetei de televiziune Oprah Winfrey, în care au dezvăluit totul despre momentele petrecute alături de Familia Regală. În timp ce multe detalii șocante au fost făcute publice, toată lumea așteaptă reacția membrilor seniori regali.

Pe aceeasi temaCât costă pantofii preferați de Kate Middleton și de unde îi poți cumpăra

Prințul William a răspuns la acuzațiile făcute de Meghan Markle și Prințul Harry

Cei doi au dezvăluit că lucrurile între ei și Familia Regală au degenerat, iar Prințul Harry a fost întrebat de rudele sale cât de închisă o să fie pielea primului copil, Archie, pe când Meghan era însărcinată. Apoi, Familia Regală s-a opus atunci când a venit vorba ca micuțul să primească un titlu regal.

În timp ce Meghan Markle a fost extrem de întristată pentru că micuțul ei nu se bucură de protecție, internauții au luat-o razna când au aflat că Ducesa s-a confruntat cu rasismul. Iată că a venit și răspunsul Prințului William la aceste acuzații, iar el a negat total ce au spus Ducii de Sussex.

Într-o vizită la o școală din Londra, nepotul Reginei Elisabeta a fost întrebat dacă face parte dintr-o familie rasistă, iar răspunsul nu a întârziat să apară. „Nu suntem deloc o familie rasistă.”, a zis acesta. De asemenea, el a mai fost întrebat dacă a vorbit cu fratele său, Prințul Harry, după ce a apărut interviul. „Nu am vorbit încă cu el, dar o să o fac.”, a adăugat acesta.

Ce mesaj a transmis Regina Elisabeta după interviul susținut de Meghan Markle și Prințul Harry

De asemenea, Regina Elisabeta a transmis și ea un răspuns cu privire la interviu printr-un comunicat oficial publicat de Palatul Buckingham. Se poate spune că toată lumea așteaptă o reacție de la fiecare membru al Familiei Regale după dezvăluirile făcute.

„Întreaga familie a fost întristată să afle cât de grei au fost ultimii ani pentru Meghan și Harry. Problemele menționate, în special cele referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot fi diferite, problemele sunt luate foarte în serios de familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membrii iubiţi din familiei.”, aflăm din comunicatul oficial.