News

Prințul William este devastat de interviul fratelui său. Relația dintre cei doi Prinți, mai rece ca niciodată

iulia.statie
March 9, 2021 14:14 PM

Toată lumea este interesată să vadă dacă Familia Regală va avea vreo reacție după dezvăluirile făcute de Meghan Markle și Prințul Harry în interviul oferit lui Oprah Winfrey. Se pare că relația dintre Prințul William și Prințul Harry ar fi fost afectată grav, fiul cel mare al Prințului Charles fiind devastat de detaliile făcute publice.

Pe aceeasi temaCât de scump este inelul de logodnă al Camillei Parker, soția Prințului Charles

Ce părere are Prințul William de dezvăluirile făcute de fratele lui

„William este devastat de interviu. Nu uitați că Ducesa de Cambridge este târâtă în această poveste și el urăște acest lucru.”, a spus Katie Nicholl, expert regal. Harry și Meghan au decis să vorbească despre renunțarea la îndatoririle regale, iar interviul nu le-a picat prea bine seniorilor regali.

Mai mult, Ducesa de Sussex a vorbit și de zvonurile ce susțineau că ar fi făcut-o să plângă pe Kate Middleton. Aceasta a dezvăluit că s-a întâmplat exact opusul și a fost extrem de rănită de soția Prințului William.

Potrivit fostei actrițe, cele două s-au certat în legătură cu rochia pe care urma să o poarte Prințesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge, la nunta dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Totuși, povestea ar fi fost denaturată de tabloide.

„Povestea cu Kate nu s-a întâmplat. Înainte de nuntă, ea era supărată privind rochiile pe care fetele ce aruncau cu flori le purtau și m-a făcut să plâng. Mi-a rănit sentimentele. Săptămâna înainte de nuntă a fost foarte grea, iar ea era supărată, dar și-a cerut scuze. Mi-a trimis flori cu un bilețel în care își cerea scuze.”, a zis Meghan Markle.

În același timp, Kate Nicholl spune că Ducesa de Cambridge va fi extrem de supărată pentru că a fost menționată în povestea celor doi: „Cred că ideea că Kate va fi târâtă în asta o va deranja, ea, în culise, a încercat să îi împace pe Harry și William. A fost profund întristată de faptul că ei s-au certat. Nu ar trebui să uităm că și ea este foarte apropiată de Harry.”

Ce a spus Prințul Harry despre fratele lui, Prințul William

Nici Harry nu s-a ferit să facă anumite comentarii despre fratele și tatăl lui. Acesta a zis că ei sunt blocați în sistem, iar Kate Nicholl explică faptul că Prințul nu ar fi trebuit să facă aceste dezvăluiri. „Harry s-a născut pentru un rol diferit de William, Harry este rezerva, William moștenitorul. El a știut mereu care este datoria și dreptul lui din naștere.”

„Au fost momente în care William s-a luptat cu rolul său, dar nu cred că este adevărat faptul că este captiv în instituție și probabil Harry nu are dreptul de a spune ceva în acest sens.”, a continuat expertul regal.

Cât despre relația dintre cei doi Prinți, chiar Harry a susținut că își va iubi fratele mereu: „Îl voi iubi pe William mereu. Este fratele meu. Am trecut prin clipe grele împreună. Dar suntem pe un alt drum acum.” Întrebat de Oprah cum ar descrie relația cu fratele său, el a adăugat: „Relația are parte de spațiu. Timpul vindecă totul, să sperăm.”