News

Prințul William împlinește astăzi 38 de ani! Ce fotografie inedită a dezvăluit Kate Middleton

iulia.statie
June 21, 2020 13:27 PM

Kate Middleton a dezvăluit o fotografie inedită cu ocazia zilei de naștere a Prințului William, ce îl înfățișează alături de cei trei copii ai lor.

Pe aceeasi tema12 ani de când William a absolvit Academia Militară. Ce detaliu au observat oamenii în imaginile de la ceremonie

Ce fotografie a dezvăluit Kate Middleton pentru ziua soțului ei, Prințul William

Prințul William a arătat răvășitor într-o nouă fotografie adorabilă alături de cei trei micuți, Prințul George, 6 ani, Prințesa Charlotte, 5 ani și Prințul Louis, 2 ani, făcută în această lună de către soția sa, Kate Middleton.

William, ce împlinește astăzi 38 de ani, zâmbește frumos la cameră în timp ce este asaltat de copiii pe care îi are împreună cu Kate Middleton. George și Charlotte sunt urcați pe un leagăn, în timp ce micuțul Louis stă în brațele tatălui său.

„Ducele și Ducesa de Cambridge sunt fericiți să dezvăluie o nouă fotografie cu Ducele alături de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, înainte de ziua lui de naștere. Această fotografie a fost făcută în această lună de către Ducesă.”, au scris oficialii Kensington Palace.

William a optat pentru un stil casual chic, asortând un pulover albastru închis cu o cămașă și o pereche de jeans. Micuțul Louis și Prințul George au fost îmbrăcați în stilul tatălui său, pe când Charlotte a purtat o salopetă din denim, cu o bluză cu mânecă scurtă cu un imprimeu din dungi. Fata lor este copia fidelă a lui Kate Middleton, fiind întotdeauna o plăcere să o vedem.

La fel ca orice mămică, Kate a devenit fotograful familiei, dezvăluind recent poze cu micuța ei în timp ce livra mâncare celor ce au fost afectați de pandemie.

În ultima vreme, Prințul William a vorbit deschis despre rolul său ca tată, dar și despre cum l-a afectat moartea mamei sale, Prințesa Diana: „A avea copii este cea mai mare schimbare a vieții. Cred că atunci când ai experimentat o traumă, cum ar fi faptul că mama mea a murit atunci când eram tânăr, emoțiile vin în valuri, pentru că este o fază extrem de diferită a vieții.”

William avea doar 15 ani în 1997, când mama sa, Diana, a murit tragic într-un accident de mașină.

Urmărește galeria foto pentru unele dintre cele mai frumoase apariții ale cuplului!