News

Prințul William încă este supărat din cauza mutării fratelui său în America

iulia.statie
June 26, 2020 13:50 PM

Parcă a trecut o veșnicie de când au apărut primele vești conform cărora Prințul Harry și Prințul William nu mai au o relație așa de bună. Și o veșnicie de când Meghan Markle și Prințul Harry au decis să renunțe la titlurile regale și să se mute în Canada, apoi în America.

Pe aceeasi temaAdevăratul motiv pentru care Meghan Markle a vrut să se mute în Canada

Prințul William își face griji pentru fratele său

Deși se știe că Harry și William au început să se înțeleagă mult mai bine acum, mai multe surse explică faptul că William este încă puțin enervat de faptul că Harry a renunțat la vechea lui viață și a decis să se mute în America.

Potrivit unei surse a publicației Us Weekly, acesta s-a săturat de dramele ce îi înconjoară decizia fratelui său: „Pe William l-au obosit dramele și vrea să se termine. Este greu să treacă peste faptul că Harry a tăiat legăturile cu orice aspect al vieții lui din Anglia și cu identitatea lui.”

La finalul zile, până la urmă, Harry este fratele mai mic și cei doi vor să își repare relația. „I-a frânt inima lui William. Harry și William au nevoie de spațiu de a respira și speră să rezolve toate problemele.”, a zis sursa.

Unul dintre motivele ce îl supără pe Prinț este faptul că își face mari griji cu privire la siguranța fratelui său mai mic în America, ținând cont de ultimele evenimente întâmplate. „William l-a sfătuit pe Harry să se întoarcă în Londra sau să se mute altundeva. El își face griji cu privire la siguranța și sănătatea fratelui său.”, a spus o altă sursă pentru publicația menționată mai sus.

Recent, Meghan și Harry au raportat poliției câteva accidente cu drone, iar aceștia se tem de faptul că sunt urmăriți pe proprietatea lor.

La fel ca în orice relație de rude, există urcușuri și coborâșuri. Să sperăm doar că aceștia își vor rezolva toate problemele și îi vom vedea în curând din nou împreună!