News

Prințul William și Kate Middleton au plecat în vacanță! Ce destinație au ales aceștia

iulia.statie
August 1, 2020 13:09 PM

Prințul William și Kate Middleton și-au dorit să plece cu familia într-o vacanță discretă, pentru a marca sfârșitul verii.

Pe aceeasi temaCe a făcut Prințul William după anunțul fratelui său, Prințul Harry

Ce destinație de vacanță au ales cei doi

Potrivit publicației People, cei doi au ales să meargă în Insulele Scilly, o destinație iubită de vacanță ce se află în vestul peninsulei Conrwall, alături de cei trei copii ai lor.

Acest orășel are un loc special în inima Ducelui, pentru că era o locație frecventată de el și fratele său, Prințul Harry, în care mergeau alături de Prințesa Diana și Prințul Charles pe când erau copii. Această vacanță este prima pe care William și Kate o au de când au ales să se izoleze la Anmer Hall ținând cont de pandemia de coronavirus.

Deși restricțiile s-au mai relaxat în ultima vreme și lumea poate în sfârșit să călătorească, țara încă nu a scăpat complet de coronavirus. Primul Ministru Boris nu a mai oferit și alte măsuri de relaxare ținând cont că în UK numărul cazurilor a crescut.

Ce îl leagă pe Prințul William de locul ales

Mai mulți turiști i-au surprins pe Prințul William și Kate Middleton bucurându-se de o plimbare cu bicicleta, relatează publicația Daily Mirror. Această activitate este una dintre preferatele Ducelui, dacă stăm să ne amintim de pozele vechi în care apare alături de fratele său, Prințul Harry și părinții săi, Diana și Charles, mergând pe bicicletă în jurul insulelor în anul 1989.

Această vacanță este ca o pauză de la îndatoririle regale pentru Prințul William. Acesta a început să promoveze campania Head Up de sănătate mintală, ce a coincis cu inițiativa sa de a vorbi despre problemele de sănătate mintală din lumea fotbalului. Nici Kate Middleton nu a stat degeaba. Imediat după ce Prințul Charles și soția lui, Camilla, au început din nou să meargă la evenimente oficiale, cei doi soți le-au luat exemplul și au mers chiar în persoană la anumite evenimente. Pe lângă îndatoririle regale, Kate este o mămică full time, așa că a trebuit să își serbeze și micuțul fiu, pe Prințul George și să le ofere mereu activități noi în pandemie copiilor săi.