Fashion

Prințul William și Kate Middleton sărbătoresc 9 ani de căsnicie! Povestea unui cuplu rupt din basme

iulia.statie
April 29, 2020 12:48 PM

Prințul William și Kate Middleton vor sărbători altfel anul acesta aniversarea lor, ținând cont de provocările aduse de către pandemie. Totuși, părinții Prinților Louis și George și ai Prințesei Charlotte au împlinit astăzi 9 ani de căsnicie iar evenimentul i-a găsit împreună, în casa lor.

Pe aceeasi temaCe rentă lunară primea Meghan Markle pentru titlul de Ducesă de Sussex înainte să plece din Casa Regală

Prințul William și Kate Middleton sărbătoresc 9 ani de căsnicie! Povestea unui cuplu rupt din basme

Cei doi s-au căsătorit pe 29 aprilie, 2011 la Westminster Abbey în fața familiei și a prietenilor, însă și în fața publicului larg, căci nunta lor a fost televizată. Ceremonia a venit la un an după ce anunțul privind logodna a fost făcut public, Prințul având grijă să își ceară aleasă într-un loc cu totul magic.

Aceștia se aflau în Kenya, într-o vacanță romantică. Ei au ales să stea într-o căsuță modestă și au mers la pescuit, iar la finalul zilei William a îngenuncheat pe veranda căbanei pentru a o cere pe Kate de soție. El a ales să îi ofere un inel împodobit cu safire, ce aparținuse mamei sale, regretata Prințesă Diana. Cererea în căsătorie a avut loc pe 20 octombrie 2010.

„Continentul african are un loc special în inima mea. Tatăl meu ne-a dus pe mine și pe fratele meu acolo la scurt timp după ce mama a murit. Niciun loc nu mi s-a părut mai potrivit decât Kenya pentru a o cere în căsătorie pe Katherine.”, a povestit Ducele.

Aceștia s-au cunoscut în 2001 la Universitatea St. Andrews, iar după ani de zile în care au fost prieteni, ei au decis să formeze un cuplu în 2003. Deși s-au despărțit pentru o scurtă perioadă în 2007, Kate și William nu au putut să stea departe unul de celălalt.

Ei și-au dat seama că nu pot să fie fericiți unul fără celălalt, așa că au făcut un pact cu privire la faptul că se vor căsători într-o zi. Aceste declarații sunt descrise în cartea lui Katie Nicholl, numită ‚Kate: The Future Queen”.

„Acolo pe insulă, William i-a promis lui Kate că se implică în această relație pe termen lung. Pentru prima dată ei au vorbit serios despre căsătorie și, cu oceanul în față și sub cerul nopții, ei au făcut un pact ca să se căsătorească”, declară Katie Nicholl în cartea sa.

De aici, totul este istorie, căci de la nuntă ei au primit în viața lor trei copii minunați, pe Prințul Louis, Prințesa Charlotte și Prințul George. Cei doi sunt admirați pe oriunde merg, publicul savurând orice gest de afecțiune făcut în public. Fără dar și poate, așa cum Kate Middleton i-a cucerit inima Prințului William, așa a cucerit-o și pe a britanicilor și a fanilor de pretutindeni, devenind o Prințesă stilată, discretă și foarte iubită.

Mai mult, ne-au adus în față o poveste de dragoste ruptă din basme, despre o mică fetiță ce visa să devină Prințesă, visul îndeplinindu-se și devenind una dintre cele mai iubite femei ale Casei Regale Britanice.

Anul acesta împlinesc 9 ani de la căsnicie, iar, deși aniversările lor sunt de obicei sărbătorite discret, milioane de fani din lumea întreagă se bucură de minunata lor căsnicie!

Urmărește galeria foto pentru cele mai frumoase apariții ale Ducilor!