News

Prințul William și Kate Middleton se bucură de un nou membru al familiei

iulia.statie
May 6, 2021 07:36 AM

Prințul William și Kate Middleton au un nou membru al familiei! După o pierdere dureroasă, iată că aceștia au motive de fericire din nou.

Pe aceeasi temaCarmen Iohannis, apariție inedită la recepția organizată de Regina Elisabeta

Prințul William și Kate Middleton și-au mărit familia

Câinele Ducilor, pe nume Lupo, a murit în luna noiembrie după ce a fost pentru nouă ani alături de familie. După aceste momente dureroase, din fericire, ei s-au bucurat de venirea unui nou căteluș. Micuțul animal în vârstă de 8 luni a fost un cadou din partea fratelui Ducesei, James Middleton.

Acesta anunța în luna mai că Luna, cățelușa lui, născuse șase pui, dar el nu putea păstra niciunul, așa că trebuia să găsească pentru toți stăpâni minunați. „Noul cățeluș este adorabil, iar întreaga familie este îndrăgostită de el. Au fost devastați de moartea lui Lupo. Au sperat că un cățel mai tânăr o să fie o bună companie pentru Lupo și că o să îi dea energie.”, a declarat un apropiat al familiei pentru publicația Mail on Sunday.

Prințul William și Kate Middleton îl primeau pe Lupo în 2011, ca și cadou de nuntă din partea părinților Ducesei. Câinele era foarte protectiv atunci când venea vorba de Prințul George și chiar i-a ajutat pe cei doi Duci să aleagă numele micuțului.

Prin ce momente grele au trecut cei doi

Publicația Times scrie că William și Kate nu știau cum să își numească băiețelul, așa că și-au scris alegerile pe câteva bucăți de hârtie pe care le-au pus pe jos pentru ca animalul de companie să aleagă. Când acesta a murit, cei doi le-au dezvăluit fanilor de pe Instagram că trec prin momente extrem de grele și vor duce lipsa celui ce le-a fost aproape pentru nouă ani.

„Din păcate, weekend-ul trecut, dragul nostru câine, Lupo, a murit. El a făcut parte din familia noastră în ultimii nouă ani și ne va fi foarte dor de el. – W & C.”, au scris aceștia pe contul lor de socializare.