News

Prințul William și Prințul Harry din nou împreună

Verdict.ro
April 18, 2021 11:20 AM

La un an după ce s-au văzut ultima oară, Ducele de Cambridge și Ducele de Sussex au lăsat la o parte diferențele pentru a-și lua rămas bun de la bunicul lor.

Prinţii William şi Harry au plecat împreună din capela St.George şi au fost văzuţi discutând la încheierea funeraliilor bunicului lor, prințul Philip, care au avut loc sâmbătă după-amiază la Windsor.

Prințul William și Prințul Harry împreuna după mai bine de un an

Prinţul Harry, duce de Sussex, a fost de asemenea văzut în timp ce îi mulţumea arhiepiscopului de Canterbury, care a oficiat slujba religioasă, înainte de a o saluta pe ducesa de Cambridge, Kate, soţia prinţului William. În acel moment, s-au apropiat de ei Prinţul William, iar cei doi fraţi au parcurs discutând împreună o bucată de drum.

Conversaţia dintre prinţul William, care nu purta mască, şi fratele său Harry, care în schimb şi-a păstrat masca, a părut relaxată. Deşi relaţiile dintre ei au fost tensionate în ultimele două luni, discuţia dintre cei doi fraţi a părut să fie amicală. Soția prințului Harry, Meghan, nu a venit la funeralii, întrucât este însărcinată și medicii i-au recomandat să nu facă deplasarea peste Ocean.

Citește și: Ce au purtat femeile din Familia Regală la funeraliile Prințului Philip

Sâmbătă, William și Harry au mers în tăcere de-o parte și de alta a vărului lor Peter Phillips, în timp ce se alăturau celorlalți membrii seniori din Familia Regala, în cortegiul funerar al prințului Philip.

La un moment dat, Peter Phillips s-a dat în urmă pentru a le permite fraților să meargă unul lângă altul – un ecou vizual al momentului în care frații, băieți pe atunci, în 1997, au mers în spatele sicriului mamei lor, prințesa Diana, într-o altă înmormântare regală televizată în întreaga lume.

Prinții William și Harry, nepoții reginei, au stat față în față, în rânduri diferite în capelă. Ducele de Cambridge a stat alături de soția sa, Catherine, iar ducele de Sussex a stat singur. Soția sa, Meghan, însărcinată, a rămas acasă, medicii recomandându-i să nu facă această deplasare peste Ocean.

Prințul Harry 

Prințul Philip a avut parte de o ceremonie militară, dar nu și de funeralii naționale. A fost dorința lui.

În deplină concordanță cu restricțiile antipandemie, la slujba din capela Saint George au participat doar 30 de persoane, în frunte cu Regina Elisabeta.

Regina Elisabeta

De ce nu a participat Meghan Markle la înmormântarea Prințului Philip