News

Prințul William și soția sa, Kate Middleton, au o locuință secretă! Aici își consumau nopțile romantice din studenție

maria.apostol
December 5, 2021 11:48 AM

Prinţul William şi Kate Middleton deţin, în secret, o a treia reşedinţă, pe lângă Kensigton Palace şi Anmer Hall. Proprietatea, situată pe domeniul de la Balmoral, a fost făcută cadou fiului Prinţului Charles de către Regina Mamă.

Prințul William și Kate Middleton dețin o a treia casă, ținută secret până acum. Proprietatea e atât de ferită de ochii publicului, încât nici nu prea există fotografii cu ea.

Ducii de Cambridge și-au crescut primii doi copii, pe Prințul George și Prințesa Charlotte, la casa lor din Norfolk, conacul Anmer, iar reședința oficială a familiei e Palatul Kensington din vestul Londrei. Ei mai au însă o casă, o vilă cu trei dormitoare, pe domeniul Castelului Balmoral din Scoția.

Ducii își petrec vacanțele departe de ochii curioșilor

Reședința e însă ținută secretă și există doar o poză, cu exteriorul casei. Felul în care arată la interior nefiind știut de nimeni. Barmoral e reședința de vară a Reginei Elisabeta a II-a și e vizitat des de membrii familiei. Inclusiv de Kate și cei trei copii, Charlotte, George și Louis. Datorită vilei secrete, ducii de Cambridge și copiii lor au posibilitatea de a petrece timp separat de restul familiei, relatează click.ro.

Potrivit surselor apropiate Casei regale, William și Kate vin aici de când erau studenți la Universitatea St. Andrew’s, pe când erau doar iubiți.

Domeniul de la Balmoral are în total 150 de vile și clădiri, inclusiv una deținută de Prințul Charles, și o suprafață de peste 20.000 de hectare.