News

Prințul William simte că părinții săi sunt exploatați în noul sezon ‚The Crown’

iulia.statie
November 17, 2020 13:29 PM

Sezonul 4 din serialul ‚The Crown’ tocmai ce a fost lansat pe Netflix, așa că fanii sunt cu siguranță foarte încântați. Totuși, există câteva persoane ce nu sunt prea bucuroase, iar ele fac parte tocmai din Familia Regală.

Pe aceeasi temaCum a reacționat Familia Regală când s-a aflat că Meghan Markle și Prințul Harry vor lucra pentru Netflix

Prințul William, nemulțumiri în legătură cu serialul ‘The Crown’

Potrivit unor presupuși prieteni ce îi aparțin Prințului Charles și au vorbit cu publicația The Daily Mail, fiul cel mare al acestuia nu este foarte bucuros. „Ducele de Cambridge nu este prea mulțumit de asta. El consideră că ambii părinți sunt exploatați și prezentați într-un mod fals și simplist pentru a face bani.”, au spus sursele.

„În cazul acesta, totul merge într-o perioadă dificilă în urmă cu 25 sau 30 de ani, fără să se gândească la sentimentele nimănui. Acest lucru nu este corect, mai ales atunci când multe dintre lucrurile prezentate nu reprezintă adevărul.”, a adăugat o sursă.

Mai mult, există și anumite tensiuni îndreptate spre Prințul Harry, ce primește milioane de dolari de la compania ce se află în spatele tuturor acestor lucruri. „La urma urmei, de unde provine o mare parte din profitul Netflix? The Crown.”, a conchis sursa.

Ce crede Prințul Charles despre serial

Al patrulea sezon se axează pe căsnicia nefericită dintre Prințul Charles și Prințesa Diana, ce s-a finalizat cu un divorț. Se pare că, deși serialul a fost promovat atât de către fani, cât și de către critici, Prințul Charles nu este nici el foarte fericit cu privire la cum sunt puse în lumină evenimentele.

„Alteța Sa Regală nu are absolut nicio părere despre asta. El nu a urmărit niciodată ‚The Crown’. Nici nu cred că știe că va apărea un sezon nou. Serialul nu ține cont de persoanele implicate ce au viața exploatată. Publicul nu ar trebui să fie păcălit și să creadă că este o portretizare exactă.”, a declarat o altă sursă pentru publicația The Sun.