News

Prințul William, supărat pentru că Palatul Buckingham a spus o minciună la nașterea micuțului Archie, fiul lui Meghan Markle

iulia.statie
October 21, 2020 12:14 PM

Prințul William nu a fost împăcat cu o minciună pe care Palatul Buckingham a spus-o atunci când Meghan Markle i-a dat naștere micuțului Harry.

Pe aceeasi tema12 ani de când William a absolvit Academia Militară. Ce detaliu au observat oamenii în imaginile de la ceremonie

Ce minciună a spus Palatul Buckingham la nașterea micuțului Archie

Meghan și soțul ei, Prințul William, au devenit părinții lui Archie Harrison Mountbatten Windsor în mai 2019. Totuși, potrivit istoricului britanic Robert Lacey, ce a lansat cartea ‚Battle of Brothers: William, Harry and the Inside Story of a Family in Tumult’, Palatul Buckingham nu a anunțat că Meghan se pregătește să nască decât la 8 ore după ce aceasta devenise mămică.

„În dimineața zilei de 6 mai 2019, Meghan a născut un fiul întârziat, dar sănătos. Bebelușul Archie a sosit la 5:26 dimineața, acest lucru permițându-i bunicii, Doria Ragland, și cuplului să se întoarcă la Windsor fără a fi detectați.”, a scris autorul.

„Strategia lor a fost susținută de faptul că Palatul Buckingham a oferit o declarație înșelătoare la ora 14:00, spunând că Ducesa de Sussex a intrat în travaliu, când, de fapt, ea născuse cu 8 ore mai devreme.”, a continuat acesta.

Totuși, fratele lui Harry, Prințul William, nu a fost bucuros atunci când aceștia au decis să mintă pentru a păstra secretul. Lacey susține că William „nu a fost prea fericit cu manevrele de prima donna ale lui Harry și Meghan”.

Cum a reacționat Prințul William

Ba chiar, acesta a fost atât de supărat, încât a așteptat 8 zile pentru a îl vedea pe micuțul Archie. „Regina, Prințul Philip, Charles și Camilla s-au prezentat în câteva ore pentru a-l vedea pe bebeluș. Când Ducii de Cambridge au apărut în cele din urmă, cu mai mult de o săptămână mai târziu, nu i-au adus pe George, Charlotte și Louis să îl întâmpine pe noul lor văr.”, a spus autorul.

Potrivit lui Lacey, Harry și Meghan s-au simțit îndepărtați de Familia Regală Britanică, ceea ce a dus la decizia lor de a se muta din Londra. Autorul scrie că statulul celor doi de „staruri rock” îi umbrea pe William și Kate, fiind provocate situații tensionate între aceștia.