News

Priyanka Chopra a dezvăluit câți copii își dorește cu Nick Jonas

iulia.statie
January 12, 2021 12:33 PM

Priyanka Chopra și Nick Jonas își doresc să își întemeieze o familie! Actrița a dezvăluit în timpul unui interviu că abia așteaptă să aibă un copilaș.

Pe aceeasi temaAdevărul despre relația dintre Olivia Wilde și Jason Sudeikis

Priyanka Chopra, dezvăluiri inedite despre Nick Jonas

Într-un nou interviu cu The Sunday Times, actrița a fost întrebată câți copii și-ar dori, iar aceasta a răspuns: „O echipă de cricket! Vreau copii, cât de mulți pot. O echipă de cricket? Nu sunt așa de sigură!” Au trecut aproape doi ani de când cele două staruri s-au căsătorit, iar cei doi mereu au vorbit deschis despre întemeierea unei familii, dar momentan se bucură de viața lor ca și cuplu.

Evident, există câțiva bebeluși în familia Jonas în jurul lor. Spre exemplu, Kevin Jonas are două fetițe, iar Joe Jonas a devenit pentru prima oară tătic atunci când Sophie Turner a adus pe lume o micuță în această vară. Din păcate, Priyanka și Nick nu au stat atât de mult în jurul rudelor din cauza pandemiei, pentru că toți s-au izolat separat.

Deși regulile impuse de pandemia de coronavirus i-au ținut departe de familie, Priyanka și Nick s-au bucurat de timpul petrecut împreună, pentru că nu au mai avut parte de atât de multe proiecte ce îi obligau să călătorească.

Ce spune Priyanka Chopra despre Nick Jonas

„Perioada de izolare ne-a oferit abilitatea de a petrece mult timp împreună, ceea ce mă bucură cu adevărat. Din cauza carierelor, este greu să găsim acest timp pentru a sta împreună. Este reconfortant să găsești o persoană care se află în apropierea ta. Indiferent de ce aș face în viața mea profesională sau de cum mă percepe lumea, sunt doar o fată care încearcă să își trăiască viața în cel mai bun mod posibil și sunt recunoscătoare pentru că am un partener la fel.”, a spus Priyanka.

Nick și Priyanka s-au cunoscut după ce starul i-a dat un mesaj actriței pe rețelele de socializare, apoi au mers la Met Gala împreună în mai 2017, unde au purtat costume semnate de același designer. Totuși, cei doi au început o relație abia după un an după acest eveniment, iar cântărețul a cerut-o în căsătorie pe vedetă în iulie 2018, ei căsătorindu-se în decembrie.