News

Priyanka Chopra a dezvăluit cum a fost tratată la începutul carierei

iulia.statie
February 9, 2021 11:37 AM

După ce a câștigat concursul Miss World în 2000, Priyanka Chopra s-a confruntat cu un tratament nemilos. Aceasta a dezvăluit că în timpul întâlnirilor, producătorii, regizorii și propriul ei manager i-au recomandat să recurgă la operațiile estetice.

Pe aceeasi temaCe cadouri a primit fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry de la Priyanka Chopra și Nick Jonas

Priyanka Chopra, despre experiențele neplăcute prin care a trecut

„După câteva minute în care am stat de vorbă, producătorul mi-a spus să mă ridic în picioare și să fac o piruetă. Am făcut acest lucru. După ce s-a uitat îndelung la mine, el mi-a sugerat să recurg la implanturi mamare, să îmi modific maxilarul și posteriorul.”, a povestit vedeta.

„Dacă voiam să fiu o actriță, după cum a zis el, trebuia să am proporțiile perfecte, iar el știa un doctor minunat în L.A. unde ar fi vrut să mă trimită. Apoi, managerul meu a fost de acord cu el.”, a continuat Priyanka.

Vedeta a povestit că la începutul carierei sale nu a știut cum să reacționeze atunci când se întâlnea cu aceste situații. Pentru că era destul de nouă în industrie, îi era teamă să vorbească. „Nu am avut curajul să vorbesc. Mi s-a spus des să nu fiu o pacoste când sunt nouă în industrie, să nu îmi fac o reputație cum că aș cauza probleme.”, a continuat actrița pentru publicația Metro.

Priyanka Chopra a lansat o nouă carte

Priyanka Chopra a vorbit despre cariera și viața ei în noua sa carte, ‚Unfinished’, unde a menționat și câteva femei din industrie pe care le admiră foarte tare. „Am menționat în care câteva producătoare de sex feminin pe care le admir cu adevărat, care și-au asumat viețile și au spus: ‚Bine, nu vrei să faci un loc pentru mine sau pentru filmul în care vreau să fiu, o să îl produc.’”

„Vedem atâtea femei ce s-au unit pentru a putea să ne luăm înapoi puterea. Așa cum observăm, facem parte din generația care speră că o să vadă femei în funcții de conducere, astfel încât următoarea generație să nu moștenească aceste probleme.”, a adăugat Priyanka Chopra.