Beauty

Priyanka Chopra, adevărul despre operațiile estetice

Camelia
May 8, 2023 13:53 PM

Priyanka Chopra tocmai a lansat prima ei carte, numită ‚Unfinished: A Memoir’, în care aceasta vorbește despre părți din viața ei pe care fanii nu le cunosc foarte bine, cum ar fi faptul că aceasta a trecut printr-o operație ce i-a schimbat complet înfățișarea.

Pe aceeasi temaCupluri de celebrități ce își dezvăluie viața de zi cu zi pe Instagram

Priyanka Chopra spune adevărul despre operațiile estetice

Nu, nu este vorba despre o operație estetică, așa cum a fost acuzată de multe ori. În carte, ea vorbește despre faptul că a trebuit să recurgă la o procedură pentru a îndepărta un polip din cavitatea nazală în 2001. Din păcate, totul a fost mult mai complicat decât părea.

„În timp ce rădea polipul, doctorul mi-a ras accidental podul nasului, ce s-a prăbușit. Când a venit timpul și am îndepărtat bandajele, am văzut cum îmi arăta nasul, iar eu și mama am fost îngrozite.”, a povestit vedeta despre momentele grele prin care a trecut în trecut.

Aceasta a explicat că nu mai arăta deloc ca înainte. „Fața mea arăta complet diferit. Nu mai eram eu.”, a zis Priyanka. Mai mult, aceasta a povestit și că nu mai avea atât de mult încredere în ea: „De fiecare dată când mă uitam în oglindă, un necunoscut se uita înapoi la mine. Nu credeam că încrederea mea în sine se va recupera vreodată.”

Prin ce clipe grele a trecut Priyanka Chopra

Vedeta a trebuit și să se confrunte cu numeroase știri făcute de către tabloidele ce speculau că a ales să apeleze la operațiile estetice, însă ea a făcut numeroase proceduri pentru a reveni la normal. „Deși a durat câțiva ani…m-am obișnuit cu acest chip. Acum, când mă uit în oglindă, nu mai sunt surprinsă, am făcut pace cu mine, atât de diferită. Aceasta este fața mea. Acesta este corpul meu. S-ar putea să am defecte, dar măcar sunt eu.”, a zis ea.