Beauty

Priyanka Chopra, schimbare de look! Cum arată vedeta cu breton

iulia.statie
September 15, 2020 17:03 PM

În timpul perioadei de izolare, cam toată lumea a ales să își facă o schimbare de look, iar starurile noastre nu au putut rămâne indiferente atunci când a venit vorba de a se juca cu coafura.

Pe aceeasi temaCând își vor întemeia o famile Priyanka Chopra și Nick Jonas

Priyanka Chopra a decis să își facă o schimbare de look

În principiu, ce am avut de pierdut? Majoritatea evenimentelor au fost amânate sau anulate, așa că nu exista riscul de a ieși undeva când alegerea în materie de hairstyling nu a fost chiar așa de reușită. De-a lungul anilor, probabil că ne-am oprit din a ne face breton folosind scuza că avem multe de făcut, dacă nu o să ne stea bine, dar acum, cum a revenit în trend-uri, nici măcar Priyanka Chopra nu a rezistat tentației!

Vedeta a decis să prezinte noul look pe Instagram, postând o fotografie în care apare cu breton, strângând extrem de multe aprecieri, atât de la internauți, cât și de la vedete.

 

View this post on Instagram

 

New hair, don’t care.

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Cum a petrecut Priyanka Chopra perioada de izolare

Pe lângă faptul că a decis să se alăture celorlalte vedete ce au decis să își facă o schimbare de look, spre exemplu Kim Kardashian ce s-a vopsit roșcată, Emily Ratajkowski ce s-a făcut blondă, sau chiar Bella Hadid, ce a optat pentru breton, Chopra a experimentat și cu stilul ei vestimentar în perioada de izolare.

În mai, ea a explicat pentru InStyle că poartă tocuri și se machiază, chiar dacă stă acasă cu soțul ei, Nick Jonas. „Dacă vrei să te simți puțin mai normal acum, porți o pereche de pantofi Louboutin cu bluza ta sport, nu îți ții părul prins și adaugi un ruj roșu, așa, ești îmbrăcată pentru cină.”, a zis ea.

Ținând cont că este una dintre cele mai bine îmbrăcate actrițe, abia așteptăm ce ne pregătește Priyanka pe viitor, mai ales atunci când vine vorba despre ținutele ei rafinate și atent studiate!

 

View this post on Instagram

 

My forever guy…so grateful for you @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on