News

Priyanka Chopra și Nick Jonas, vacanță în Mexic după logodnă

adelina.duinea
September 3, 2018 13:32 PM

După anunțarea logodnei lor, Priyanka Chopra și Nick Jonas au fost surprinși petrecând o scurtă vacanță în Mexic, portivit Harper’s Bazaar. La scurt timp de la logodna sărbătorită printr-o ceremonie tradițională în Mumbai, fotografii cu cei doi ajungând pe un aeroport din Cabo San Lucas au apărut pe internet.

Pe aceeasi temaCe ţinute a purtat Delia la Cerbul de Aur

Recent, Priyanka a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii de la o fermă. Jonas și Chopra și-au anunțat logodna oficial pe Instagram postând fotografii alături de familiile lor la o ceremonie tradițională roka.

După logodna lor, Priyanka Chopra și Nick Jonas au fost suprinși în vacanță în Mexic

Chopra a postat, de asemenea, un clip dintr-o vizită făcută de cuplu la un orfelinat unde Nick a intepretat piesa „Lovebug” pentru copiii de acolo.

12 years of knowing these girls and in minutes they get all love struck by the #lovebug… thank you @nickjonas and our families. Thank you to the sisters and all the girls at St. Catherine’s orphanage for opening your hearts to us again. I’ll see you next time

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Aparent, si familiile celor doi se înțeleg foarte bine. Nick și Pryianka au fost surprinși în numeroase momente alături de frații lui și de partenerele acestora.

Mama Priyankai, Madhu Chopra, a postat pe Instagram o fotografie cu tatăl lui Nick, Paul Kevin Jonas Sr., cu descrierea „Noi motiv și sezon de bucurie”.

Citește și: Cum îl alintă Meghan Markle pe Prințul Harry?