News

Producția Gossip Girl a fost amânată

iulia.statie
May 23, 2020 16:26 PM

Vești triste pentru fanii serialului Gossip Girl, continuarea seriei faimoase va fi amânată până în 2021.

Pe aceeasi temaTe-ai uitat Gossip Girl? Ce fac acum actorii principali din serial

Continuarea serialului trebuia să fie lansată pe platforma HBO Max în această toamnă, însă filmările au trebuit să fie amânate din cauza pandemiei. „Ei nu au început nici măcar producția, lucrau la pre-producție și erau gata să înceapă totul.”, a explicat Kevin Reilly, șeful departamentului de content HBO Max.

Producția Gossip Girl, amânată pentru 2021

„Totul avea să fie ridicat la un nivel înalt și ar fi avut mare însemnătate pentru a aduce totul înapoi.”, a adăugat el, spunând că totul a fost extrem de dezamăgitor privind faptul că nu au existat show-uri noi în această perioadă.

Printre actorii din noua producție se numără Emily Alyn Lind, Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat și Zion Moreno, iar Kristen Bell se va întoarce ca și naratorul serialului.

În anii 2000, Chuck Bass, Serena Van Der Woodsen, Blair Waldorf și Dan Humphrey ne făceau să ne dorim să trăim în Manhattan și ne bucurau cu orice dramă adolescentină propusă în acest serial presărat cu o garderobă năucitoare pentru fiecare personaj.

Noua poveste va avea un grup nou elitist și va prezenta o poveste strâns legată de impactul social media asupra tuturor. O diferență va fi faptul că nu va mai exista vreun blog secret.

“Un grup de adulți controlat de Gossip Girl nu ar fi avut niciun sens. Ideea de a fi toți Gossip Girl acum a fost foarte interesantă. A părut timpul potrivit pentru o nouă generație de liceeni din Upper East Side.”, a explicat Josh Schwarz, la 8 ani de la finalul serialului.

Totuși, Kristen Bell va ține în viață spiritul fostelor personaje, amintindu-ne de toate emoțiile pe care le-am trăit în trecut. Mai mult, câteva staruri au dezvăluit în trecut care sunt sentimentele lor privind o continuare a serialului în care să joace. Spre exemplu, Blake Lively s-a arătat încântată de a reintra în pielea Serenei, însă, Ed Westwick nu crede că ar mai putea să facă ceva cu personajul lui, Chuck Bass.