News

Proprietarul brandului ASOS și-a pierdut trei copii în atentatele din Sri Lanka

nicoleta.ispasescu
April 24, 2019 12:51 PM

Miliardarul danez, Anders Holch Povlsen, cel mai mare unic acționar al gigantului de îmbrăcaminte Asos, și-a pierdut trei din cei patru copii, în atacurile sângeroase din Sri Lanka.

Atentatul a avut loc duminică în biserici și hoteluri de lux din Sri Lanka, soldate cu sute de morți și alte sute de răniți.

Omul de afaceri, considerat cel mai bogat danez, este al doilea latifundiar din Marea Britanie și primul din Scoția. Pe lângă Asos, bărbatul deține și numeroase acțiuni la retailer-ul german Zalando.

„Din păcate, putem confirma rapoartele. Nu mai avem niciun comentariu de făcut și solicităm respectarea vieții private a familiei în acest moment”, a declarat purtătorul de cuvânt Bestseller, într-un e-mail.

Proprietarul brandului ASOS și-a pierdut trei copii în atentatele din Sri Lanka

Potrivit NPR, în urma atentatelor din Sri Lanka, mai mult de 500 de persoane au fost rănite, iar numărul persoanelor decedate a ajuns la 290.

Nu se știe încă cine a planificat sau a efectuat bombardamentele.

Cu toate acestea, raportul Associated Press arată că 13 suspecți au fost deja arestați, iar Ruwan Wijewardene, ministrul apărării din Sri Lanka, a numit bombardamentele „un atac terorist de către extremiștii religioși”.