Fashion

Radu Vâlcan, imaginea HUGO BOSS România! De ce nu participă la evenimente mondene

alexandra dutu
May 21, 2018 14:01 PM

Radu Vâlcan și Adela au participat, joi seara, la lansarea colecției HUGO BOSS primăvară-vară 2018. Prezentatorul TV a mărturisit că nu-i place să participe la evenimente, însă a făcut o excepție de această dată.

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt unul dintre cele mai populare cupluri din peisajul monden autohton, însă prezența lor la evenimente mondene este extrem de rară.

Joi seara, cei doi soți au ieșit însă din casă pentru un eveniment ”cu stil”. Radu Vâlcan și Adela Popescu au participat la lansarea colecției HUGO BOSS primăvară-vară 2018, a cărui imagine acesta este.

”Am venit la un eveniment cu stil. Și eu port tot o ținută Hugo Boss. Azi, s-a uitat așa la mine și a zis: ”Tu nu-ți faci nimic la par?!” Și eu: ”Dar m-am coafat?! Vrei să-l prind?”. Și a zis că mai bine. Am făcut o alegere, de când îl avem pe cel mic, și ne dorim să petrecem cât mai mult timp cu el. Și reușim să facem asta și în afară de proiectele noastre, cum ar fi ”Vorbește lumea” – la mine, și ”Insula iubirii” – la el și alte colaborări, încercăm să spunem ”Pas”. Nu-mi mai amintesc viața de dinainte să fim părinți. Când ai copii, a veni la un eveniment e un lux.”, a declarat Adela Popescu pentru Verdict.ro.

Radu Vâlcan a mărturisit că nu-i face plăcere să participe la evenimente și că preferă să-și petreacă timpul liber în alte moduri mult mai plăcute: ”Da, eu port Hugo Boss, în care mă simt bine, e o colecție primăvară-vară 2018. Bine, hai să-ți spun și varianta mea. Mie nu-mi place la evenimente. Nu-mi place nimic, dar evenimentul din seara asta îl consider unul excepțional. Am devenit destul de selectiv și prefer să-mi petrec timpul altfel”.

Cei doi îndrăgostiți au vorbit și despre perioada în care au fost despărțiți, pentru că Radu a fost nevoit să plece în Thailanda cu filmările pentru reality-showul ”Insula iubirii”. Amândoi au mărturisit că despărțirea le-a fost mai ușoară datorită tehnologiei, reușind să se vadă și să comunice în permanență: ”Din fericire, tehnica ne-a ajutat să ne vedem foarte des”.