Fashion

Raluca Bădulescu a avut prima geantă Luis Vuitton la 19 ani! A uimit-o până și pe Ilinca Vandici

nicoleta.ispasescu
June 12, 2018 14:27 PM

Prezentatoarea emisiunii-fenomen „Bravo ai stil”, Ilinca Vandici, și jurata Raluca Bădulescu au devenit cele mai bune prietene de când au început acest proiect. Sunt nedespărțite chiar și la evenimentele mondene.

Dar cele două nu sunt prietene doar de fațadă, se ajută în absolut orice. Raluca ne-a mărturisit că Ilinca o ajută și cu haine, pe care uneori i le-a făcut chiar cadou: „Ilinca de la prietenele ei nu (împrumută haine), dar eu sunt una dintre prietenele ei pisăloage, și s-a săturat de mine de câteva ori și mi le-a dat de tot”.

Jurata emisiunii a surprins-o până și pe Ilinca Vandici, care este și ea la rândul ei o fashionistă convinsă, când ne-a declarat că a avut prima geantă Luis Vuitton la 19 ani, pe care o purta cu rândul cu sora ei.

„Aveam părul și permanent și vopsit și tapat la maxim. Aveam eu idolii mei. Am avut prima geantă Luis Vuitton. Era o geantă micuță, pe care mi-am cumpărat-o împreună cu soră-mea și o purtam cu rândul. Acum, fie vorba între noi și acum mai iau haine de la soră-mea și mai port. Invers nu se întâmplă, dar eu mai iau de pe la ea”.

De cealaltă parte, pentru Ilinca Vandici marea ei dragoste rămâne o poșetă Chanel: „Baby-bag-ul de la Chanel rămâne pentru mine marea dragoste”.