News

Raluca Bădulescu a dat verdictul: ce vedete se îmbracă bine în România

iulia.statie
December 18, 2020 10:40 AM

Raluca Bădulescu, jurata de la emisiunea ‚Bravo, ai stil! Celebrities’ este cunoscută pentru stilul vestimentar extravagant și pentru alegerile sale vestimentare extrem de bune. Împătimită a modei, aceasta a spus ce vedete apreciază din România pentru ținutele lor.

Pe aceeasi temaVedetele au acceptat provocarea! Cum arătau acum 10 ani!

Raluca Bădulescu, despre vedetele ce se îmbracă bine în România

Într-un interviu cu revista Ok!Magazine, jurata a povestit și ce vedete apreciază pentru stilul vestimentar, dar și care sunt celebritățile ce încă nu au ajuns la o maturitate stilistică. Aceasta a explicat că admiră stilul Deliei, al Loredanei și al INNEI, însă, nu îi plac look-urile abordate de Nicole Cherry și Andreea Bălan.

„Răspunsul se va lasă cu multe urări de bine, dar îmi asum. Avem şi rubrica „Aşa da, Aşa nu” în cadrul Teo Show, unde, împreună cu Cătălin Botezatu, am comentat foarte multe vedete din România. Există câteva artiste care au fost, de-a lungul timpului, în topul vedetelor care nu se îmbracă foarte bine. Nu-mi place cum se îmbracă Nicole Cherry sau Andreea Bălan. Le-am văzut şi bine îmbrăcate la evenimente, shootinguri, dar nu au fost constante, cred că încă nu şi-au găsit stilul propriu.”, a zis aceasta.

„Vedetele au impresia că dacă îşi iau un stilist pentru o perioadă scurtă de timp acesta le poate construi un stil. Ceea ce este greşit, imaginea, stilul se construiesc în ani de zile şi sunt multe lucruri care alcătuiesc imaginea unei vedete. Stilul vestimentar trebuie să fie în conformitate cu mesajul pe care acestea îl transmit publicului, să fie în conformitate cu personalitatea lor, cu vârsta pe care o au. Sunt multe vedete foarte bine îmbrăcate; Delia, Inna, Loredana.”, a continuat ea.

Ce spune Raluca Bădulescu despre personalitatea ei

Cu o personalitate efervescentă, Raluca Bădulescu a reușit să îi cucerească pe fanii show-ului de televiziune ‘Bravo, ai Stil!’, iar jurata a povestit în același interviu și cum este în realitate, atunci când nu se află pe platourile de filmare.

„Faptul că „Bravo, ai stil!” este un reality show a permis publicului să ne cunoască şi cu bune şi cu rele. Oamenii ştiu cam tot despre mine, nu sunt secretoasă, nu am lucruri de ascuns. Sunt pisăloagă şi foarte iute la manie, dar niciodată nu mă supăr cu adevărat şi întotdeauna îmi trece supărarea în cinci minute. Nu jignesc şi nu îmi plac jignirile, nu le înţeleg. Nu agreez deloc bullyingul, ura, violenţă verbală.”, a zis Raluca Bădulescu.