Fashion

Raluca Bădulescu a recunoscut! „Am comis-o într-una din emisiunile din zilele trecute...”

nicoleta.ispasescu
May 16, 2018 16:16 PM

Jurata „Bravo, ai stil!”, Raluca Bădulescu, este un personaj extrem de controversat în lumea mondenă.

Pe aceeasi temaShop the look - Raluca Bădulescu

Este una dintre cele mai excentrice prezențe din showbiz, reușind prin tot ce face să atragă atenția publicului, datorită stilului ei non-conformist și îndrăzneț.

Se pare că vedeta și-a schimbat puțin stilul, în special de când a început proiectul „Bravo, ai stil!”, despre care Raluca spune că este un proiect de suflet,  care îi inspiră atât pe telespectatori, dar și pe ei ca jurați, respectiv concurenți: „Proiectul „Bravo, ai stil” în afară de faptul că este un fenomen, care sper că îi inspiră pe telespectatorii noștri, să știți că ne inspiră și pe noi, pentru că este un challenging: în fiecare zi să fim în ton cu tot ceea ce se poartă, cu trendurile, cu faptul că trebuie să ne prezentăm tot timpul cu un look, nu neapărat ca scos din cutie, dar cu un look care să se potrivească foarte mult atitudinii noastre, pentru că „Bravo, ai stil” despre acest lucru este vorba: despre outfit-uri care să se potrivească atitudinii și personalității noastre. Apreciem foarte mult personalitatea, o celebrăm, originalitatea, de asemenea”.

Dacă în trecut Raluca era mai conservatoare în ceea ce privește aparițiile sale, în prezent jurata încearcă să-și depășească limitele, ieșind din zona de confort. Prin urmare, zilele trecute vedeta a optat pentru un outfit pe care spunea că nu-l va purta niciodată: „Never say never, pentru că am spus că niciodată nu voi purta genul acesta de croșeteuri, de ii și de minuni care se poartă acum și care au invadat efectiv piața, și cu toate astea am comis-o într-una din emisiunile din zilele trecute și da, am purtat un outfit de inspirație etnică. Mi-a plăcut, deși am fost puțin temătoare”.

Pe lângă colegii din cadrul reality-show-ului „Bravo, ai stil!”, despre care Raluca spune că sunt familia ei, vedeta a vorbit despre cei doi bărbați importanți din viața ei: „Cu Cătălin de la Berlin mă sfătuiesc în permanență și cu regele meu pe viață, Cătălin Botezatu. Îl ador pe Cătălin de la Berlin, ca să nu mai vorbim de regele meu absolut care mereu îmi spune: îmi place, asta este frumos, asta vine bine. Am regii mei în viață”.

„Nu lipsește roșu niciodată!”

După cum bine știe toată lumea Raluca adoră culoarea roșie, care nu îi lipsește niciodată de pe buze și de pe unghii. Nu știm ce a determinat-o pe jurată să recurgă la asta, însă la ultimul eveniment monden, jurata a fost văzută purtând o altă nuanță pe buze. Unghiile le-a păstrat, într-adevăr tot roșii: „Nu lipsește roșu niciodată. Mereu am unghiile roșii. Absolut întotdeauna am unghiile roșii. Să știți că multă lume mă întreabă de ce nu le schimb culoarea. Nu știu, cred că pur și simplu nu le văd altfel decât roșii. Dar culoarea de păr o schimb foarte des, după cum vedeți. Ador tot timpul să am un look nou”.