Fashion

Raluca Bădulescu, declarații despre tendințele actuale: „Trendul ăsta pe mine m-a afectat profund”

nicoleta.ispasescu
February 4, 2019 16:41 PM

Raluca Bădulescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Jurata reality-show-ului „Bravo, ai stil!” a devenit un adevărat trendsetter, după difuzarea sezoanelor emisiunii.

Așadar, pentru că ne-am întâlnit cu Raluca la un eveniment monden, ne-am gândit să o mai întrebăm despre tendințele actuale în materie de haine sau în materie de hairstyle. 

Vedeta KanalD ne-a declarat că s-a îndrăgostit profund de trendul Logomania, despre care toată lumea vorbește, astfel că am surprins-o pe Raluca în piese vestimentare toate cu brandul la vedere.

„După cum se vede trendul LOGOMANIA pe mine m-a afectat pround. Nu de ieri, de astăzi, ci într-adevăr, dintotdeauna, pentru că totuși eu sunt un fan al brandurilor. Ar fi ipocrit din partea mea să spun că nu-mi plac și magazinele mass-market, dar totuși…”

Raluca Bădulescu, declarații despre tendințele actuale

Și pentru că tot este la modă să fii ”influencer”, am dorit să aflăm și părerea Ralucăi despre asta.

„Măi nu știu ce înseamnă propriu-zis „influencer”. Cred că, atât timp cât reușești să ajungi la sufletul oamenilor, al domnilor, doamnelor, domnișoarelor, și să schimbi ceva, oricât de mic, în comportamentul lor în societate, în stilul lor vestimentar, în mentalitate…Orice. Dacă reușești să faci o schimbare cât de mică și să le ajungi la inimă cu orice detaliu,  da poți să spui că ești un influencer”.

Raluca Bădulescu a avut dintotdeauna un stil propriu și s-a remarcat datorita naturaleții și originalității sale. Sfaturile juratei „Bravo, ai stil!” pentru voi sunt următoarele: ”Să nu poate niciodată lucruri ce nu sunt în acord cu personalitatea lor. Indiferent cât de mult am studiat trendurile, sau vitrinele magazinelor, trebuie să alegem întotdeauna lucrurile care ni se potrivesc și pe care le simțim. Nu trebuie să ne poarte lucrurile, noi trebuie să le purtăm”.

”Eu nu port peruci pentru că nu aș avea păr, să ne înțelegem”

În ceea ce privește trendul actual, referitor la părul tuns scurt, Raluca îl recomandă și îl poartă destul de des, însă vă avertizează că este destul de greu de îngrijit și că va trebui tot timpul să îl coafați.

Ea recomandă mai degrabă perucile, astfel poți avea orice coafură dorești, fără să îți strici părul natural.

„Eu port în majoritatea timpului peruci, îmi plac la nebunie. Cu acestea poți zi de zi să jonglezi cu diferite culori, cu diferite look-uri, lucru care nu este posibil cu părul natural. Eu nu port peruci pentru că nu aș avea păr, să ne înțelegem. Am, și este tot blond. Dar, de exemplu, mai târziu mergem la un eveniment unde vreau să port bucle, pentru că mi se pare că se potrivesc mai bine buclele la cealaltă ținută.”

”Da, se poartă foarte mult acest tip de tunsoare. Le recomand, deși sunt greu de întreținut pentru că trebuie făcute în permanență ori cu peria, ori cu placa”.