General

Raluca Bădulescu, dependentă de cumpărături! Ce secrete ne-a dezvăluit vedeta

iulia.statie
December 11, 2019 15:48 PM

Evenimentul sfârșitului de an: Elle Style Awards 2019! Ieri seară a avut loc unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului, adunând toate vedetele de top de la noi.

Pe aceeasi temaRaluca Bădulescu, declarații despre tendințele actuale: „Trendul ăsta pe mine m-a afectat profund”

În cadrul petrecerii, au fost premiați profesioniști de top ai industriei modei pentru munca excepțională realizată în ultimul an: fotografi, modele, designeri, bloggeri, muzicieni sau persoane cu un stil vestimentar emblematic.

Dress code-ul ales a fost punk, generând o multitudine de ținute originale, vedetele noastre stimulându-și creativitatea.

Una dintre vedetele ce a captat atenția tuturor a fost Raluca Bădulescu, iar noi ne-am străduit să îi aflăm secretele, de la cele ce țin de stilul ei vestimentar, viața ei de mămică, până la noul sezon ‘Bravo, ai stil!’.

„Nu sunt foarte punk, sunt o interpretare mai largă a curentului punk. În seara asta am ales să aduc ceva din ce purta Courney Love, deși ar fi trebuit să am ciorapii sfâșiați și rochia mai neglijentă, dar nu sunt eu.”, a răspuns Raluca, întrebată despre ținuta aleasă.

„Atata vreme cât nu mă regasesc în ceva, nu pot purta. Eu nu cred în depersonalizarea individului, ci indiferent de tema impusă de un eveniment trebuie să adaptăm elementele pe care le purtăm în așa fel încât să ni se potrivească.”, a adăugat vedeta.

„Ținuta este creată de Alexandru Raicu, să știti câ ne-am gândit foarte mult cum ar trebui să abordam această temă. Am ajuns totuși să o abordăm într-un stil glamour italian, mai pe gustul meu.”, a răspuns Raluca.

Întrebată de cine și-ar dori să fie dacă nu ar fi Raluca Bădulescu, ea ne-a dezvăluit: „Anna Dello Russo aș vrea să fiu, îmi place cum arată, îmi place cum se îmbracă, îmi place tot.”

Atunci când vine vorba de Bravo, ai stil!, Raluca Bădulescu ne-a spus că ar trebui să ne așteptăm la multe surprize.

„Surprize. Încă nu suntem în măsură să dezvăluim nimic de acest proiect.”

„Îmi place că este un fenoment care a schimbat o generație întreagă. Este cunoscut de la copiii de 7-8 ani, pentru că de multe ori se întâmplă să mă întâlnesc cu mame ce au fetițe, până la doamne de peste 50 de ani. Toată lumea urmărește ‘Bravo, ai stil’. Eu învăț foarte multe în fiecare zi de la colegi, de la concurente, lucruri pe care nu le știam.”, a răspuns ea.

„Mă bucur enorm că am onoarea să fac parte din acest proiect.”, a dezvăluit jurata.

Raluca Bădulescu, dependentă de cumpărături

Pentru că are un stil vestimentar ce a consacrat-o, am fost curioși să aflăm de unde a pornit pasiunea ei pentru haine. Bădulescu adoră de multă vreme piesele vestimentare și se pare că este dependentă de cumpărături.

„Am 45 de ani, iar de când eram mică mă îmbrăcam cu hainele mamei. Așa încep toate fetițele până la urma urmei. Eu am făcut școală pe vremea comunismului și țin minte că și atunci mă chinuiam să mulez sarafanul, să nu am bentițe, să fiu puțin rebela.”, a zis aceasta.

„Mi-a plăcut mereu să am haine frumoase. Am renunțat la multe lucruri pentru a avea haine frumoase. Dacă mă duc într-o vacanță, în loc să mă bucur de restaurante, plaje, distracții, mai degrabă îmi cumpăr o haină splendidă și stau mulțumită cu ea.”, a continuat Raluca.

„Nu țin socoteala asta, este o chestie care dăunează sănătății, căsniciei, etc. Nu trebuie calculată niciodată. Cât am. Dacă am mult, îmi cumpăr haine de brand, dacă am puțin, îmi cumpăr haine de mass market. Important este „îmi cumpăr”, scump, ieftin, îmi cumpăr.”, a răspuns Raluca, atunci când a venit vorba de cât este dispusă să investească pentru mica ei plăcere vinovată.

Cât despre viața ei personală, jurata este o mămică modernă, cool, ce încercă să își lase copilul cât mai liber, pentru a zbura liber.

Sfat pentru părinți de la Raluca Bădulescu: „Este bine să înveți când să il lași să zboare liber”

„Raluca nu mai este așa mămică, pentru că Alex are deja 17 ani. Alex este un copil extraordinar, e logic că toți părinții își văd copiii extraordinari. Dar el învață foarte bine, arată foarte bine, are un simț al umorului fantastic, adoră muzica, sportul (aici nu seamănă cu mine, seamană cu Florin) și în afară de asta, adoră moda. Are toate calitățile pe care le poate avea un copil, dar este la o vârstă la care deja nu mai vrea să petreacă timp cu noi așa cum ne-am dori.”, a spus vedeta.

Dar este normal. Și noi la vârsta noastră ne-am bucurat de faptul că părinții au avut încredere în noi și ne-au acordat libertatea de a ne trăi viața. Dacă l-am fi ținut într-o cochilie, așa cum aș fi vrut eu, nu ar fi fost bine pentru el. Este bine să înveți când să il lași să zboare liber”, a adăugat Raluca.

Raluca ne-a mai dezvăluit și ce vedete de la noi au un simț la modei dezvoltat, aparițiile lor fiind fără de cusul.

„Cătălin Botezatu, Loredana Groza, Mihaela Rădulescu, Delia, Antonia. Bine că nu ai întrebat de cine este prost îmbrăcat, de aici ieșeau alte discutii.”, a răspuns vedeta.