Fashion

Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu - întâlnire cu stil la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din București

nicoleta.ispasescu
May 21, 2018 15:42 PM

Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, jurații emisiunii „Bravo, ai stil”, de la KanalD, au fost invitați de către elevii Colegiului Național Gheorghe Lazăr să vorbească despre ce știu ei mai bine: moda.

Cei doi au avut o primire spectaculoasă și neașteptată. Emisiunea „Bravo, ai stil” este cu adevărat un fenomen, reușind să devină într-un timp foarte scurt o sursă de inspirație pentru mulți telespectatori.

Raluca: „Primirea lor a fost mai mult decât splendidă. Mulțumim Colegiului Național Gheorghe Lazăr și mulțumim tuturor elevilor și celor care au organizat această întâlnire minunată pentru că, rar să știți că avem asemenea ocazii să ne întâlnim cu prietenii, cu fanii, cu admiratorii „Bravo, ai stil” și ne bucură întrebările lor, interesul pe care îl au în ceea ce facem și îi asigurăm că pentru ei facem ceea ce facem și ne bucurăm că ne apreciază atât de mult, și noi pe ei”.

Elevii s-au dovedit a fi foarte bine documentați în ceea ce privește trendurile actuale, lăsându-i cu gura căscată pe jurați cu întrebările lor de specialitate.

Raluca: M-am simțit extraordinar de bine. Copiii…nici nu știu dacă să le spun copii, pentru că întrebările lor au fost fantastice, foarte mature. Generația aceasta este extraordinară și suntem atât de mândri și de onorați că sunt telespectatorii noștri, „Bravo, ai stil”. Suntem bucuroși că fenomenul „Bravo, ai stil” este în sufletul și în inima lor și toată energia pe care o avem în suflet este pentru ei”.

Maurice Munteanu ne-a mărturisit că este un împătimit al modei, și mai ales al brandurilor: „Pot să spun la mine cum era cu moda, pentru că eram totuși un consumator destul de înrăit, rupeam Levis-ul pe vremea aia, Diesel. Eram înnebunit după Wehrmacht. Consumam destul de multă modă și în cercul meu foarte apropiat se consuma destul de multă modă. Din păcate pentru bugetul familiei, da, ne luam mereu branduri”.

Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu în căutare de noi concurente „Bravo, ai stil!”

Cei doi jurați nu au venit la această întâlnire doar să ofere lecții de stil, ci și în căutarea unor viitoare concurente.

Raluca: „Erau fete foarte frumoase, și foarte bine îmbrăcate. Posibile concurente în următoarele sezoane”.

Maurice: „Eu sper ca măcar 5-10% dintre ei, pentru că nu știu ce vor să facă după ce termină liceul, să facă performanță în modă, pentru că totuși moda în România a crescut foarte foarte mult în ultimii 10-15 ani și eu sunt convins că și printre cei de astăzi se vor regăsi câțiva designeri, fashion-designeri, viitori stiliști de top. Chiar sper”.

Sfaturile Ralucăi și ale lui Maurice sunt cât se poate de sincere și ușor de reținut: să purtăm ce ni se potrivește și să nu ne cramponăm de reguli sau tendințe.

R: „Personal eu cred în a purta ceea ce ți se potrivește și ceea ce simți cu adevărat că te definește pe tine ca stil, ca personalitate, ca mod de a fi, și totuși ca cerc social. Aș minți să spun că mergem la supermarket îmbrăcați ca la emisiune”.

M: „Eu mă îmbrac cam la fel tot timpul, dar am o chestie, mai mult un sfat, dacă vrei: nu recomand nimănui să îmbrățișeze un trend doar pentru că se poartă. Îmbrățișezi un trend atunci când poți să îl și asumi, pentru că altfel se poate transforma într-o chestiune ridicolă. Altfel, nu există reguli”.