News

Raluca Bădulescu, totul despre relația cu soțul ei

iulia.statie
November 26, 2020 10:40 AM

Raluca Bădulescu una dintre cele mai excentrice prezențe din showbiz, reușind prin tot ce face să atragă atenția publicului, datorită stilului ei nonconformist și îndrăzneț. Pe plan personal, aceasta trăiește o poveste de dragoste de mulți ani cu soțul ei,

Pe aceeasi temaRaluca Bădulescu, dependentă de cumpărături! Ce secrete ne-a dezvăluit vedeta

Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre relația ei

Acum, Raluca Bădulescu a povestit totul despre relația cu partenerul său, explicând și cum s-au cunoscut, dar și cine a făcut primul pas. „Eu am făcut primul pas. Ne-am cunoscut la un club, prin intermediul unui prieten comun şi, după câteva ore în care am vorbit, mi-am dat seama că el este acela. Am făcut imposibilul ca să fim împreună. El a fost cel care m-a cerut în căsătorie, după trei luni de zile, dar în acea perioadă am stat cu inima cât un purice, speriată fiind să nu plece după altă femeie mai tânără, mai frumoasă.”, a zis jurata de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ pentru Ok! Magazine.

De asemenea, Raluca Bădulescu a vorbit și despre reproșurile pe care le primește: „Dacă adresaţi această întrebare soţului meu va scrie un roman. Nu sunt atât de plăcută tot timpul, sunt pisăloagă, îmi doresc să deţin tot timpul controlul, sunt cheltuitoare, nu cunosc noţiunea de economisire şi vorbesc foarte mult, am tot timpul ceva de spus.”

Cum s-au înțeles Raluca Bădulescu și soțul ei în perioada de izolare

Jurata a povestit și despre faptul că niciodată nu au ajuns în punctul de a se despărți, iar în perioada de izolare, ea și soțul său nu s-au certat nici măcar o singură dată.

„Niciodată n-am ajuns în acest punct, pentru că soţul meu este cel mai înţelept şi deştept bărbat. Eu sunt pasională şi mă aprind repede, dar el este puternic şi înţelept şi ştie cum să mă calmeze şi să mă <manipuleze> pentru a ajunge la un numitor comun. În pandemie nu ne-am certat nici măcar o dată. Discuţiile şi înţepăturile între noi pornesc mereu de la faptul că eu nu sunt chibzuită, însă de când stăm mai mult în casă, din cauza pandemiei, nu ne-am certat. Noi avem viaţa noastră, fiecare cu prietenii, dar avem şi viaţa noastră de cuplu, cu prietenii comuni, ceea ce contează foarte mult; nu ne sufocăm reciproc.”, a zis jurata pentru publicația menționată mai sus.