News

Ramona Bădescu a născut! Vedeta a adus pe lume un băiețel

iulia.statie
October 17, 2019 16:45 PM

Ramona Bădescu a devenit mamă pentru prima dată, la vârsta de 50 de ani. Vedeta a adus pe lume un băiețel, la o clinică din Roma.

Potrivit Click.ro, Ramona a născut prin cezariană în urmă cu doar câteva zile.

Vedeta deja și-a recăpătat silueta perfectă, deși a trecut foarte puțin timp de la naștere, arătând de parcă nu ar fi avut burtică de gravidă.

Ramona Bădescu a născut! Vedeta a adus pe lume un băiețel

 „Am hotărât să nasc prin cezariană, la o clinică privată din Roma. Am un medic extraordinar, Giacomo Valducci, care m-a asigurat că totul va decurge perfect. Recunosc că am emoții.”, declara Ramona într-un interviu pentru Revista Taifasuri.

„Am o listă de nume pentru copil, însă mă voi hotărî probabil în momentul în care îmi voi ține în brațe bebelușul pentru prima oară!”, continua vedeta pentru aceeași revistă.

Se pare că Ramona se pregătea pentru a recurge la procedura de fertilizare in vitro când a aflat că este însărcinată cu un băiețel. În ciuda vârstei, sarcina a fost foarte frumoasă iar vedeta s-a îngrășat doar nouă kilograme.

„Au fost cele mai frumoase luni din viața mea. Am avut o sarcină ușoară, m-am mișcat foarte mult, dar m-am și odihnit. Nu am probleme medicale, nu mi s-au umflat picioarele.”, declara Ramona pentru Revista Taifasuri.

Deși multe viitoare mămici sunt nevoite să îți reînoiască garderoba, Ramona nu a avut nicio problemă cu asta.

„Nu a fost nevoie nici să-mi schimb garderoba. Mi-am cumpărat doar 2-3 ținute. Pentru că m-am îngrășat doar 9 kilograme, am folosit hainele din dressing. Sunt înaltă și conformația mi-a permis să port ceea ce aveam deja în șifonier și să îmi păstrez stilul vestimentar”, spunea vedeta pentru aceeași revistă.

Sursă: Click.ro