Vedete

Ramona Gabor a apelat la o nouă intervenţie estetică! Prin ce transformare a trecut de această dată

hermina.hagianu
June 3, 2021 12:20 PM

Ramona Gabor a avut întotdeauna grijă de imaginea sa. Vedeta se lasă pe mâinile celor mai bun doctori esteticieni pentru a-şi face unele îmbunătăţiri atunci când are nevoie. Recent, frumoasa şatenă a trecut din nou pragul unei clinici din Dubai şi le-a arătat fanilor săi cum se menţine mereu în formă.

Ramona Gabor are întotdeauna grijă să arate impecabil atunci când iese din casă. Pe lângă alimentaţie şi sport, diva apelează şi la intervenţiile estetice, iar recent le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram ce tratamente face.

“Este a doua oară când îmi injectez botox. S-a împlinit un an de când am făcut-o prima oară și chiar îmi lipsea”, a mărturisit Ramona Gabor în cadrul unui InsaStory, potrivit a1.ro.

După ce le-a explicat doamnelor şi domnişoarelor pas cu pas ce se întâmplă în cabinetul medicului, Ramona a ţinut să menţioneze că rezultatele nu se văd imediat,

ci după o perioadă de câteva săptămâni.

“Am terminat procedura. Nu puteți să vedeți rezultatele acum. Încă nu pot să-mi mișc fruntea, dar o să vin iar aici peste două săptămâni, pentru un retuș”, a mai spus Ramona Gabor.

Cu ce se ocupă Ramona Gabor în Dubai?

Ramona Gabor este gemolog cu acte! Sora Monicăi Gabor, care și-a făcut un mic nume în Dubai și o afacere cu haine, a decis cp vrea mai mult. Aceasta a scos din buzunar uriașa sump de 7.500 de dolari pentru a studia despre pietre prețioase. Ramona Gabor a plătit 7.500 de dolari pentru a deveni expert în diamante. Cursul a durat șapte săptămâni, timp în care modelul a învățat tot ce se putea despre un diamant. De la compoziție până la formare, șlefuire, formă, calitate, etc.

„Am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui. M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamanatului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi”, a declarat ea.

 

Sursă foto: Instagram