Ramona Gabor și-a făcut apariția la un eveniment monden, într-o rochie mulată! Vedeta a dat vestea apoi: ”Sper să fie băiețel”

alexandra dutu
March 8, 2018
March 8, 2018

Ramona Gabor este de câteva săptămâni bune în România, așa că a zis să iasă puțin din monotonie și și-a făcut apariția la un eveniment monden. Îmbrăcată într-o rochie mulată, crem, sora Monicăi Gabor nu a trecut neobservată.

Ramona Gabor și-a făcut apariția, joi seara, la un eveniment monden din Capitală. Sora Monicăi Gabor a ales pentru această seară să îmbrace o rochie casual, mulată, crem, care i-a pus în valoare silueta perfectă. La scurt timp, fotomodelul a mărturisit că își dorește să devină mămică.

”Suntem împreună de când ne-am întâlnit. A ştiut ce vrea de la bun început şi mi-a spus încă de la a doua întâlnire că vrea să fie cu mine. Nu mulţi au acest curaj să spună şi să facă ceea ce spun. Am hotărât să fim împreună. A fost un fel de promisiune pe care ne-am dat-o unul celuilalt. Orice relaţie serioasă se poate îndrepta la un moment dat, bineînţeles, şi spre ceva şi mai serios. Mie nu-mi place să grăbesc lucrurile, iar el cu atât mai puţin. Da, ne dorim şi un copil, când va fi să fie va fi. Orice îmi doresc, dar cred că băieţel. Sunt convinsă că aş fi foarte bună în rolul de mămică. Şi pe el îl văd în rolul de tată. În viitor o să vină şi în România. Suntem apropiaţi de vârstă într-o anumită măsură. Mie oricum îmi plac oamenii mai maturi, dar acum depinde, un spirit tânăr să fie. El este un om responsabil, dar da, suntem apropiaţi de vârstă. El călătoreşte foarte mult, este un om de afaceri foarte ocupat. Reuşim să ne vedem, suficient atât cât să ne fie foarte bine. Suntem înţelegători unul cu altul şi ne înţelegem, suntem cam pe aceeaşi lungime de undă”, a declarat Ramona Gabor pentru Antena Stars.


Share