Living

Răsturnare de situație! Cardi B se gândește la împăcarea cu fostul soț, după ce acesta a înșelat-o

nicoleta.ispasescu
December 12, 2018 12:03 PM

Întreg Internetul a bubuit zilele acestea, după ce rapperița Cardi B a aruncat bomba și a anunțat că vrea să se despartă de tatăl copilului său. La scurt timp, a ieșit la iveală faptul că Offset a înșelat-o pe artistă cu un model cunoscut.

Atunci când păreau mai uniți ca niciodată, mai ales că fiica lor tocmai venise pe lume, Offset a dat-o în bară și a dezamăgit-o pe soția lui, cântăreața Cardi B.

Aceasta nu a fost deloc agresivă sau nervoasă, cum ar fi procedat în mod normal, ci mai degrabă resemnată, spunând că nimeni nu este de vină și că întotdeauna îl va iubi pe Offset.

Răsturnare de situație! Cardi B se gândește la împăcarea cu fostul soț, după ce acesta a înșelat-o

Cu toate acestea, Cardi B suferă extrem de mult după separare și se gândește chiar să se împace cu soțul ei.

În timp ce Offset vrea cu disperare să se împace cu soția lui, Cardi B este încă în dubii, dar se gândește că ar fi bine să se împace, mai ales de dragul fetiței lor, Kulture, în vârstă de șase luni, scrie revista Cosmopolitan.com.

Totodată, Cardi B este hotărâtă să își dedice tot timpul fetiței sale și momentan nu este pregătită să ia decizia de a se împaca cu Offset. Rapperița se teme că va fi înșelată din nou, dar, pe de altă parte, nu renunță nici la ideea de a-i mai da încă o șansă.

Ce va fi, rămâne de văzut!