News

Răsturnare de situație între Shakira și Gerard Pique! Ce s-a întâmplat cu amanta fotbalistului

maria.apostol
July 11, 2022 15:23 PM

Aventura lui Gerard Pique cu o chelneriță din Barcelona l-a costat scump pe fotbalist! Shakira nu doar că nu vrea să mai audă de el, dar intenționează să-și izoleze și copiii de el. Colac peste pupăză, fundașul a rămas și fără amantă!

Potrivit jurnaliștilor de la Marca, Gerard Pique ar fi decis să se despartă de tânăra cu care ar fi înșelat-o pe Shakira. ”Este singur și are mulți prieteni!”, a declarat fotograful Jordi Martin, potrivit sursei citate.

Între timp, se pare că fotbalistul ar avea un plan bine pus la punct. El este dispus să facă pace cu artista, mai ales în ceea ce privește locul în care aceasta va locui cu cei doi copii ai lor.

Mai exact, se pare că Shakira își dorește foarte mult să se mute la Miami cu cei doi copii ai lor, Milan și Sasha, însă fotbalistul vrea ca aceștia să trăiască în Barcelona, pentru a fi aproape de el.

În urmă cu câteva săptămâni, o sursă apropiată fotbalistului spunea că Gerard Pique nu-și dorește să fie un tată absent în viața copiilor săi.

Pique nu-i va permite Shakirei să-l despartă de copii. Nu-i va permite fostei sale partenere să se mute în Miami cu copiii”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Dacă inițial s-a spus că Shakira a decis să se despartă de tatăl copiilor săi din cauza infidelității, adevărul ar fi altul. Potrivit unui apropiat al cuplului, Pique i-ar fi cerut cântăreței columbiene să investească o sumă mare de bani în alte afaceri. Însă Shakira a refuzat complet. Din cauza asta certurile dintre ei s-ar intesificat și au sfârșit separându-se.

Shakira și Pique, despărțire cu scandal

Reamintim că la începutul lunii iunie Shakira a fost cea care a anunțat despărțirea de Pique. S-a întâmplat în urma dezvăluirilor că acesta ar avea o relație cu o tânără de 20 de ani din Barcelona.

Nu mai există cale de întoarcere: cântăreața columbiană fotbalistul Barcelonei au început procesul de separare în Barcelona. Cei doi nu au reușit să depășească ultima criză, în ciuda faptului că au o relație de 12 ani. Shakira și Pique și-au angajat deja avocați și au început procesul.

Nu sunt căsătoriți, dar au de împărțit multe lucruri”, a declarat o sursă pentru presa din străinătate.