News

Răzvan Ciobanu ştia de acum un an că va muri! Cine l-a avertizat

andreea voicu
May 5, 2019 14:27 PM

Răzvan Ciobanu a pierit într-un tragic accident rutier, pe 29 aprilie, petrecut în judeţul Constanţa. El se întorcea de pe litoral, după ce petrecuse în mai multe cluburi. Decesul lui este învăluit în mister, iar apropiaţii sunt şocaţi de faptul că designerul şi-a pierdut viaţa într-un mod atât de violent.

Pe aceeasi temaNoi dezvăluiri despre accidentul mortal al lui Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu ştia de acum un an că va muri! Cine l-a avertizat

Detalii neştiute din viaţa creatorului de modă ies la iveală după moartea lui. Se pare că Răzvan Ciobanu ştia încă de acum un an că va muri într-un accident de maşină. Cea care l-a avertizat a fost vrăjitoarea Monica Ioniță. Femeia susţine că l-a sunat pe stilist şi i-a spus că va deceda a doua zi de Paşte, însă acesta nu a luat-o în seamă.

‘Țin să fac un anunț public: în ultimele zile se discută tot mai des despre moartea designerului Răzvan Ciobanu. Ei bine, toți care vă dați cu părerea, inclusiv cei din mass-media că „poate” ar fi consumat alcool înainte de a se urca la volan, că ar fi consumat anumite substanțe vă vin în ajutor cu adevăratul motiv care el s-a stins din viață!”

Aceasta a specificat că Răzvan Ciobanu era urmărit de un blestem şi că i-a fost scris să moară pe 29 aprilie. Cu toate că a fost avertizat, creatorul de modă mărturisea că nu i se va întâmpla nimic rău, pentru că nu îşi doreşte să intre în belele.

Răposatul Mihăiță-Răzvan Ciobanu a fost urmărit de un blestem… fapt pentru care în data de 29 aprilie el a avut un accident în urma căruia și-a pierdut viața. Indiferent că era în acel automobil, indiferent că venea de la Mamaia, că băuse sau nu, Răzvan avea să decedeze în data de 29.04.2019, deoarce avea un blestem foarte puternic asupra lui. Se simțea după el în ultimul timp. Se retrăsese din fata camerelor, motiv pentru care se simțea tot mai rău, semn că farmecele îl ajunseseră!”, a spus ea pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.