Vedete

Razvan Simion, tată pentru a treia oară? Prezentatorul TV a făcut primele declaraţii: „În trei luni e gata…”

hermina.hagianu
May 24, 2021 12:45 PM

Răzvan Simion trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de o superbă brunetă. Daliana Răducan a reuşit să îl facă pe celebrul prezentator să iubească din nou, ba chiar ar putea să îl facă şi tătic pentru a treia oară. Colegul lui Dani Oţil a făcut recent dezvăluiri despre posibila sarcină a partenerei sale.

Pe Dani Oţil şi Răzvan Simion îi leagă o frumoasă poveste de prietenie. Cei doi se cunosc încă din copilărie, iar de-a lungul timpului au împărţit şi bune şi rele.

Într-una din ediţiile show-ului matinal de Antena 1, Răzvan și Dani şi-au amuzat fanii aşa cum obişnuiesc de obicei să o facă, cu un schimb de replici haioase. Pentru că Dani Oțil urmează să devină tată în câteva luni, a apărut în discuția celor doi și posibilitatea ca Răzvan să mai facă un copil cu noua sa iubită, Daliana Răducan.

Surpriza cea mare pentru admiratorii emisiunii a fost momentul în care Răzvan părea chiar încântat de idee, semn că lucrurile dintre el şi iubita sa sunt din ce în ce mai serioase.

 „Dai pe ăsta și ce îți iei la botez? Nu te mai chem să știi!”, i-a spus Dani.

Răzvan Simion a replicat în stiulul său caracteristic: „M-am dus la el la nuntă îmbrăcat ca ginerică. Dacă mă cheamă la botez, lui e frică să mă cheme, că dacă fac un copil…”.

„Are și timp…”, a completat Dani, iar apoi Răzvan i-a dat replica: „La mine în trei luni e gata!”.

Cu ce se ocupă iubita prezentatorului TV

Daliana Răducan se numește femeia care a reușit să îl facă pe Răzvan Simion să uite de Lidia Buble. Frumoasa brunetă nu este deloc străină de televiziune, în trecut aceasta a făcut parte din echipa ‘Visuri la cheie’, fiind arhitect și designer de interior.

”Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, așa se descrie iubita vedetei pe site-ul pe care îl are.

 

Sursă foto: Instagram