News

Reacția bizară pe care a avut-o Prințul Charles atunci când a fost întrebat de părerea lui în legătură cu interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry

iulia.statie
March 10, 2021 13:35 PM

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să vorbească într-un interviu oferit vedetei de televiziune Oprah Winfrey despre toate momentele grele pe care le-au trăit atunci când au stat alături de Familia Regală. În timp ce s-au aflat extrem de multe detalii despre cei doi, toată lumea așteaptă o reacție din partea rudelor celor doi.

Pe aceeasi temaCe i-a interzis Regina Elisabeta Prinţului Charles, în ziua morţii lui Lady Di. I-a afectat enorm pe Prinţul Harry şi William

Ce reacție a avut Prințul Charles când a fost întrebat de interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry

În timp ce Regina Elisabeta s-a decis să transmită un mesaj printr-un comunicat oficial trimis de Palatul Buckingham, Prințul Charles nu are nimic de spus despre Ducii de Sussex, cel puțin nu deocamdată, deși Prințul Harry a făcut câteva dezvăluiri șocante despre tatăl său.

Prințul de Whales a apărut într-un loc de distribuție a vaccinului împotriva coronavirusului din Londra, unde a fost întrebat de un reporter ce părere ar avea despre interviu. Deși nu a aruncat vreo privire spre jurnalist în timp ce se pregătea să plece, el a fost descris de un martor ca o persoană ce ‚a chicotit nervos și a continuat să meargă înainte’.

În interviu, Prințul Harry s-a decis să vorbească despre tatăl său, Prințul Charles, dezvăluind că acesta nu i-a mai răspuns la telefon o perioadă atunci când s-a aflat că el și soția sa vor renunța la îndatoririle regale. Cât despre relația lor din acest moment, el a spus: „Există mult de muncă acolo. Mă simt cu adevărat dezamăgit pentru că și el a trecut prin ceva similar.”

Familia Regală, devastată de detaliile făcute publice

Între timp, publicația Vanity Fair a publicat un articol în care un prieten apropiat de Charles susținea că Prințul se află „într-o stare de disperare” în urma interviului, ținând cont că fiul său a dezvăluit că se simte „dezamăgit” de tatăl său. Mai mult, reporterul regal Katie Nicholl a explicat și ea că fratele lui Harry, Prințul William, este devastat de tot ce s-a aflat, mai ales pentru că soția lui, Kate Middleton, a fost menționată în interviu.

„William este devastat de interviu. Nu uitați că Ducesa de Cambridge este târâtă în această poveste și el urăște acest lucru.”, a spus Katie Nicholl. Această reacție se datorează faptului că Meghan Markle a decis să facă publice câteva detalii despre relația dintre ea și Kate Middleton.

Deși în trecut se zvonea că fosta actriță a făcut-o să plângă pe soția Prințului William, se pare că s-a întâmplat exact opusul. „Povestea cu Kate nu s-a întâmplat. Înainte de nuntă, ea era supărată privind rochiile pe care fetele ce aruncau cu flori le purtau și m-a făcut să plâng. Mi-a rănit sentimentele. Săptămâna înainte de nuntă a fost foarte grea, iar ea era supărată, dar și-a cerut scuze. Mi-a trimis flori cu un bilețel în care își cerea scuze.”, a zis Meghan Markle.