Beauty

Reacția lui Kim Kardashian după ce un tabloid a atacat problemele sale dermatologice

ioana pana
February 6, 2019 12:27 PM

Celebritatea aduce după sine anumite implicații, iar Kim Kardashian știe cel mai bine cum este ca tabloidele să se folosească de renumele său pentru a strânge cât mai multe reacții din partea internauților. Zilele trecute, o publicație din Marea Britanie a publicat un articol despre Kim și problemele sale deramatologice, după ce paparazzi au surprins-o în timp ce lua prânzul cu Kourtney Kardashian și fostul ei partener, Scott Disick, având un ten încărcat de fond de ten, care părea să ascundă o acnee severă.

Reacția lui Kim Kardashian după ce un tabloid a atacat problemele sale dermatologice

„Mogulul make-up-ului, Kim Kardashian, pare că are probleme cu tenul astăzi”, a scris tabloidul pe Twitter, alături de linkul către articolul cu pricina. Kim nu a ezitat să răspundă „Am psoriazis pe toată fața”, text precedat de un emoji trist. Orice fan al vedetei știe că aceasta duce o luptă crâncenă cu condiția dermatologică ce provoacă uscăciune, imflamare și decolorare a pielii.

Kim a mai tratat o dată această problemă pe Twitter în decembrie, când a apelat la urmăritorii săi în speranța descoperirii unui tratament minune împotriva acestei boli. „Cred că e timpul să încep să iau medicamente pentru psoriazis. Nu mi-am mai văzut pielea arătând așa de rău niciodată și în stadiul ăsta nici măcar nu mai pot să acopăr imperfecțiunile. A pus monopol peste tot corpul meu. A încercat cineva vreun tratament pentru psoriazis care funcționează foarte bine? Am nevoie de ajutor cât mai repede!!” a scris Kim pe Twitter.

Fanii săi au apreciat faptul că vedeta vorbește deschis despre problemele sale dermatologice -asemenea surorii mai mici, Kendall, care are probleme grave cu acneea-, ba chiar au spus că imperfecțiunile ar trebui să facă parte din normal, categoric să nu fie tratate ca un subiect tabu.