News

Reacția neașteptată a lui Nicki Minaj, după cearta cu Cardi B, de la petrecerea Harper's Bazaar

nicoleta.ispasescu
September 12, 2018 14:47 PM

Războiul dintre cele două rapperițe, Cardi B, respectiv Nicki Minaj continuă cu reacția acesteia din urmă, după cearta de la petrecerea Harper’s Bazaar, din cadrul Săptămânei Modei de la New York.

Pe aceeasi temaNicki Minaj a publicat coperta albumului ”Queen”! Outfitul super-hot ales

Totul a pornit de la faptul că Nicki Minaj, pe lângă faptul că a vorbit urât la adresa fetiței lui Cardi B, a călcat-o intenționat pe rochie la petrecerea Harper’s Bazaar, până i-a rupt-o.

Conflictul a degenerat rapid și Cardi B și-a scos pantoful și l-a aruncat spre Niki (pe care nu a nimerit-o, însă), iar Niki i-a tras peruca de pe cap lui Cardi.

După declarațiile lui Cardi B, Nicki Minaj a decis și ea să rupă tăcea, în ceea ce privește incidentul care a avut loc la Plaza Hotel din New York. Reacția a fost una neașteptată.

„Am luat parte la ceva umilitor și îngrozitor, de față cu toți acei oameni. Felul în care ne priveau când treceau pe lângă noi a fost înjositor. Nu-mi vine să cred în ce situație ne-am pus una pe cealaltă.”, a spus Nicki Minaj pentru postul de radio Beats 1. Ea a mai adăugat că dacă rivala sa Cardi B  va continua să sară la bătaie riscă să moară.

„Aș vrea să mai spun că nu voi discuta niciodată despre copilul altcuiva și este trist că cineva încearcă să arunce asta pe mine, ca și cum aș fi un om rău, iar oamenii ar putea crede asta”, a mai adăugat ea.

Nicki Minaj a continuat prin a spune că ar trebui să-și rezerve timpul bucurându-se de minunea pe care i-a dat-o Dumnezeu, în loc să se certe cu toată lumea.

„Ai avut parte de cea mai mare binecuvântare a vieții tale, cu un copil, și în două săptămâni ai atacat trei femei, una la Săptpmâna Modei?! (…) Știi ce înseamnă să stai închisă într-o cameră ore și zile să scrii muzică rap?! Tu te-ai băgat în cultura mea. Nu a trebuit niciodată să mă culc cu un DJ să-mi cânte melodiile”.

Nicki Minaj a explicat ulterior că nu poate spune cu exactitate ce s-a întâmplat la petrecere, din motive legale: „Nu pot să discut nimic despre asta”.

Cardi B, acuzații la adresa lui Nicki Minaj

Cardi a confirmat motivul după petrecere, printr-o postare pe Instagram, în care a punctat câteva lucruri referitoare la Nicki Minaj. Cardi B a lăsat de înțeles că Nicki Minaj i-ar fi afectat cariera, dar cel mai mult a deranjat-o când a început ”să mintă” despre calitățile ei de mamă și despre fetița ei.

„Dar când ai menționat de copilul meu (…) ai făcut comentarii despre abilitățile mele de a avea grijă de fiica mea și asta a umplut paharul. Am muncit prea mult și am ajuns prea departe pentru a lăsa pe cineva să-și bată joc de succesul meu!”.

 

View this post on Instagram

 

PERIOD.

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on